torsdag 17 september 2009

T-shirts och tårtor

Jag är kär i den bilden.Den här tröjan klickade jag just hem från underbara Threadless. Jag älskar den sidan, deras designer är alltid jättesöta eller sjukt underfundiga. Dock tycker jag det är taskigt att kalla den här för "Fail" - hur många kossor har varit på månen? (Little known fact: efter giraffer, bilbies, okapis och älgar kommer kor på listan över bästa djuren. Om inte min patronus är en okapi, är den definitivt en ko.)

Idag hade jag kemi hela dagen, och jag kände mig sjuk redan på föreläsningen på morgonen. Jag var helt inställd på att gå hem tills jag insåg att laben på eftermiddagen var obligatorisk. Så jag tvingade dit mig och nu är jag helt död. Lyckligtvis är jag ledig tills på onsdag för att plugga biologi, så jag har tid på mig att tillfriskna, men det är inte kul för det.

DOCK fick jag äntligen tillbaka mina pengar från CDON idag! Därav impulsköpet av tröjan (som reprintades nyligen, fick mail om det idag)... som iofs var billig för dollarn är visst inte värd någonting (27 dollar, dvs tröja inkl frakt = 185 kronor. VÄRT!). Men det var på tiden iaf. Vi får se om jag slutar bojkotta dem nu, men jag har börjat gilla Discshop lite mer i alla fall, så... vi får se.

Tröjan har för övrigt varit en tårta. Check it out:

Ska man äta den eller bara titta på den?Faktum är att den varit flera tårtor, men det här är min favorit. SÅ SÖT.

Och ja, min giraff-t-shirt har också varit en tårta! En CCC som det kallas i branschen - cupcakecake. Likt Jen, min tårtidol, hatar jag dem passionerat när det bara är muffins med frosting på - men det här är CCC done right. I love it!!!

Om jag får en sån när jag fyller år älskar jag er.I bet you didn't know att jag är så passionerad när det kommer till tårtor. Allt är Cakewrecks fel. Sunday Sweets är veckans höjdpunkt ibland. Kolla in fler Threadcakes förresten. En del är helt underbara (vinnarna!).

True story.

2 kommentarer:

Chriss sa...

Yay till allt! :D Förutom att du är sjuk, såklart :(
Och ja, Discshop är ibland mer nice än CDON...

Ell sa...

Just nu tycker jag att de är det. XP