måndag 7 september 2009

Svanattack

Vääääääääs, sa svanen aggressivt.
Som ni ser blev jag nästan uppäten av en svan idag. Med betoning på nästan kanske. Jag var och glodde på fåglar med i ett kärr då svanarna plötsligt fann mig och min grupp oerhört provocerande och kom farande från andra sidan sjön bara för att väsa åt oss. Vi höll oss på behörigt avstånd tills de gav sig iväg igen.

Eftersom jag fågelskådat hela dagen och inte typ en timme som jag trodde är jag helt slut just nu. Jag borde plugga, men jag är helt nöjd med att ligga i mitt rum, lights out, inget ljud, och inte röra på mig. Fattar inte hur man kan bli såhär slut av att vandra mellan två kärr ett par gånger, men man blir visst det.

Jag är verkligen inte motiverad till att plugga nu. Jag vill spela TV-spel hela kvällen. Det här är ett sånt där tillfälle där mitt överjag och min inre treåring har en fight i mitt huvud. Precis som när det är aliens vs predator så spelar det ingen roll vem som vinner - jag förlorar.

True story.

4 kommentarer:

Chriss sa...

Jag vet hur det är. Jag borde också plugga (har tre böcker jag borde läst klart till nästa vecka), men jag vill hellre sätta mig och kolla på Doctor Who.

Ell sa...

Det är helt klart roligare i längden...

cool_ellan :D sa...

Svanattacker är läskiga grejer! Jag var också med om en sådan en gång, och som du har märkt så har det format vissa "smärre" fobier hos mig... (och då var ändå svanattacken på samma nästan-nivå som den du råkade ut för :p)

Svanar är ju så sjukt stora liksom. Och har elaka ögon. Och våldsamma näbbar. :(

Ell sa...

Jaa, de ser verkligen skitläskiga ut! Man tror de är fina djur, men inte på nära håll!