torsdag 3 september 2009

Skinny bitch in the making

Jag är lite taggad på Skinny bitch-dieten. Inte för att jag tycker att "åh, jag är så tjock, jag måste verkligen gå ner i vikt", utan för att det är typ den diet jag vill ha ändå. Diet känns som ett misshandlat ord, det känns som det börjat betyda "bantningsmetod", och inte kosthållning liksom. Och det är ju drygt, för långt ifrån alla behöver banta, men alla behöver en vettig diet!

Grejen med skinny bitch är ju att... tja, det är ju typ det jag jobbar mot liksom. Förutom det där med att undvika kaffe och mjölkprodukter. Jag gillar kaffe, och jag gillar mjölk. Och ost. Osv. Men jag äter mest fullkornsbröd (eller fiberrikt vitt bröd, typ Äntligen), är vegetarian, och undviker ju socker så gott det går (vilket går bra vissa veckor och sämre andra). Och jag försöker alltid köpa miljömedvetet.

Jag ska nog köpa boken om skinny bitch-dieten och överväga det mer. Det låter nice också. Istället för att säga att man är vegetarian kan man säga att man är en skinny bitch. Hoho.

True story.

5 kommentarer:

hanna sa...

hahhahahh alltså ell, på vilket sätt kan du ens tycka att det är koolare att kalla sig själv skinny bitch än att kalla sig vegetarian?

det är seriöst det mesigaste dietnamnet jag hört någonsin XD och min mesighetsgräns är skithög!

hanna igen sa...

"Följer du dieten så får du ett utmagrat utseende."

skojar dom? seriöst? på vilket sätt är ett "utmagrat utseende" eftersträvans värt? det låter mer som något man ser i historieboken om förintelsen.

gud vad militant jag låter nu, men jag tycker seriöst att om det är NÅGON som inte behöver ett utmagrat utseende så är det du.

Ell sa...

För att bitch är sjukt mycket coolare än vegetarian. Jag hatar att säga att jag är vegetarian.

Men jag säger inte att jag ska ha ett utmagrat utseende heller, jag säger att det ändå är vad jag äter, så det kan vara värt att se närmare på.

hanna sa...

vaaaaaa? men vad hände med dina ideal???

Ell sa...

Vadå vad hände med mina ideal? Jag har inte ändrat några ideal?