söndag 1 juni 2008

"Och så ser jag att jag har ju ätit majs."

Skrattstock! :DSkrattstock! Det var nice, jag ångrar att jag missade det förra året! Förutom några undantag blev komikerna roligare och roligare ju senare det blev, även om den som drog mest (Björn Gustavsson, that is) inte var den som var bäst. Bästa inledningen stod självklart Betnér för, "'Jaa, Magnus, kan man verkligen skämta om allt?' Neeej, det kan man såklart inte. Keso, till exempel, är jävligt svårt att göra roligt", fast min favorit Thomas Järvheden var så braa så det var inte sant. Och då pratade han nästan uteslutande om bajs och hissar.

Det var en nice dag, det höll ju på från tolv till tio, och även om vi kom dit till två så var det jäkligt länge ändå. Det är jävligt nice initiativ faktiskt, fast det känns som att det blev lite för stort i år med tanke på hur publiken strömmande till en viss blondin. Men nice ändå, kommer såå vara där nästan år också.

Fett coolt med båt.Sen imorse tänkte jag chilla och sova ut, men mamma dök upp och sa att familjen skulle åka ut till Djurgården och äta lunch, så jag hängde med dit istället. Efteråt tog jag båt till Slussen för det kan man visst göra på sitt SL-kort (fett lost Ell, pinsamt) och hade arrmöte med Hanna.

Arrmötet var nice, vi gjorde sjukt mycket och det känns som att vi faktiskt kan fixa det här. Vilket det inte alltid känts som (bra, nu läser alla föräldrar här och bara "nooo, min unge får inte komma", men så är det inte alls, det kommer bli skitbra, jag lovar), men nu är det mesta uppstyrt och sådär. Det är nice, då har jag ännu mindre att oroa mig för liksom.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Chriss sa...

Åhhh, jag hade också velat vara på Skrattstock! :O