söndag 29 juni 2008

Jag är en händig... nej, upptagen, kvinna

Vi hatar alla AftonbladetAftonbladets bästa ever. Även om det var ett tag sen, men jag är lite seg.

So what's new... inte så mycket. Jag gjorde i och för sig en helt sjuuuuukt bra dag på jobbet och sålde tretton mobiler i torsdags, det var fett nice och en grymt bra dag. Dock inte det mest spännande som hänt de senaste dagarna.

Marcus hörde av sig för första gången på en månad i... fredagskväll blir det, det var trevligt. Vi gick ut och... gick, kan man säga. Sen stack vi hem till mig och gick lite till, haha. Jag har ju varit ensam hemma hela helgen, och det har varit SÅÅ skönt. Jag längtar tills familjen sticker iväg igen.

Spegelboll i egen hög personSen inatt skulle... En Viss Person ha kommit hit, men uppenbarligen är det lååång väntetid på taxis mitt i natten i Stockholm, så det blev inte av. Jag sov, så det gjorde inte mig sådär jättemycket faktiskt. Var alldeles för trött från dagen innan, jag orkade inte ens hålla mig vaken igenom hela Confessions of a teenage drama queen, vilket inte var världens största förlust för den inte alls så bra som jag trodde. BESVIKEN.

Nu ska snart sticka iväg och fika med Zackrid. Egentligen skulle det vara en morgonfika, men jag orkar inte gå upp "tidigt" på min enda lediga dag den här veckan (dagarna jag var sjuk räknas inte, även om jag tekniskt sett inte jobbade då) så vi bokade om det till lite senare. Och nu skulle han hänga tvätt, så vi fick skjuta upp det ytterligare en halvtimme.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: