tisdag 24 juni 2008

Glass brukar ju hjälpa

På senaste tiden har jag utvecklat ett intressant sätt att tackla dåliga dagar med: sömn. Mår jag dåligt, eller går det dåligt, då går jag och lägger mig och så är det över. Synd bara att jag inte utvecklat mina skills i att somna när som helst tillräckligt mycket för att det ska hjälpa jämt, men I'm working on it.

Jag har varit sjuk hela dagen idag, and that is SOO not the way I want it. Jag vill jobba för annars blir jag bara rastlös och har ingen aning om vad jag ska göra, men nu har jag bara legat inne och kollat på TV hela dagen. Och det är planen för imorgon med. Hurra! Nu lär jag behöva jobba hela helgen också, vilket inte heller är så himla kul.

Great. Jag sitter vid Acksälls Eee PC nu också, det är rätt nice. Den är liten, vit, och underbar. Jag ser fram emot att få min egen. :P Det roliga är att jag märkte att Acksäll har acksaell som inlog någonstans, vilket måste innebära att han har kalla sig själv det. Hah! Tre år and it pays off, typ. Det var ju Jojje som först kallade honom det, och det har liksom hängt kvar. Hos Acksäll med verkar det som.

Nej, sova verkar nice. Jag tänkte egentligen sova bort hela dagen, men vaknade runt tolv och insåg att nej, kanske inte. Vi får se hur jag gör imorgon, jag har redan ringt och sagt att jag inte kommer jobba, för, tja, chansen att det händer är rätt minimal. Blääää. Jag är frisk på torsdag eller så skjuter jag mig själv. Bra deal, aight?

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: