måndag 30 juni 2008

"Ska vi köra lite Greenpeace? Hej, bryr du dig om valarna?"

Det ska vara gott att levaPressbyrån har så trevliga servetter! En morgon när jag köpte min vanliga latte och croissant-frukost var det en jättetrevlig en som sa "du ser stark ut idag", och idag var det denna. Man blir så glad!

Annars började morgonen osmidigt med att jag försov mig och sen blev utröstad på morgonmötet! Eller snarare inröstad, jag har ett bord som står en bit ifrån det där resten av mitt team brukar sitta som jag ALLTID sitter på, och nu har min elaka chef tröttnat på det så imorse anordnade han en omröstning om huruvida jag skulle få sitta där eller inte. Alla utom han själv och en tjej som kallas Kajjan röstade mot. FETT DÅLIGT. Nu får jag inte sitta på mitt borde längre.

Fast det var en rätt bra dag idag, morgonen sög men sen lyckades jag skärpa till mig lite och började sälja bra ett par timmar. Sen blev det segt igen, men jaja, jag kan inte vara bäst jämt. Ryktet säger att det kommer bli en galen topplista ikväll.

Ida håller i jättesöta BellaDet bästa idag var dock chihuahuan! Jag menar kolla på den - den är ju så söt att man DÖR. En typ som brukade jobba på TPH förut dök upp med den och först råkade jag pitcha på honom innan jag insåg att "det är ju du som är mannen med chihuahuan!" och han typ "ja, precis, jag är mannen med chihuahan". Typiska Sektorn-fasoner att ge allting namn sådär, men jaja. I alla fall var den skitsöt och jag funderade nästan på att kidnappa den ett tag, men jag var duktig och lät bli.

För övrigt: är det fler än jag som är exakt som i den här serien? Så fort jag lär mig något nytt tänker jag nämligen EXAKT så, det är skitfånigt.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: