söndag 15 juni 2008

Open up your plans and damn you're free

Min kusin har gift sig, och eftersom jag fick veta att hon faktiskt läser här ibland tänkte jag att jag skulle lägga ut den här fina bilden på henne. Tyvärr var jag inte på bröllopet för Trams var här i helgen, men jag hoppas det går bra för dem iaf!

Eftersom jag jobbar jämt så blir det väldigt sällan något skrivet här, men jag gissar att ni redan räknat ut det. Juicy details om mitt liv kommer nog inte förrän om ett tag med andra ord, men det roliga är att om saker går som jag vill så kommer det bli en bra kompensation för vad som inte skrivs nu.

Annars har jag insett att det bästa som finns är när folk berättar historier om sitt liv för en. Jobbet är en utmärkt källa till sånt, ALLA är konstant med om helt weird saker, och allting kommer ut. Om jag antecknade flitigt skulle jag ha skrivit en bok när sommaren är slut, men jag försöker bara lägga så mycket som möjligt på minnet för att använda det vid ett passande tillfälle. När jag blir känd författare kommer mitt krav på mina fans vara att de kommer fram och berättar sina historier för mig när de ber om autografer. Haha.

Nu ska jag ägna mig åt seriösa Erised-grejer och fixa till håret (jag har rosa toppar nu igen, och så behöver jag göra något åt min utväxt), sen får vi se vad som händer resten av dagen, typ.

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Linda sa...

Åh, det är underbart med historier om folks liv! :D:D
Jag får försöka komma på nåt skumt att berätta för dig nån dag ^^

kristallen75 sa...

Vilken bra bild det blev .... Jaja man kan ju inte vara snygg alla gånger...

Ha det bra
Fru Blomberg