tisdag 20 november 2007

"I have a bad feeling about this."

Yay, jag kan inte sova. Eller kan och kan, först låg jag vaken för att sticka lite så att jag inte hade en halvmeter kvar imorgon. Nu är jag nere på bara 40 centimeter, heja heja. Eller int. Det ska gå, jag ska köa till Dödsrelikerna i egengjorda Ravenclaw-halsduk. Det är en önskan så stark att den gränsar till ett krav.

Sen skulle jag sova, men då var jag så worked up, så det gick såklart inte. Att göra det här natten innan man ska upp halv fem för att åka in till Gamla Stan är dumt, men vad kan man göra när man helt enkelt bara vägrar lyssna på sig själv? Jag började hatta runt i rummet och leta efter psykologiprovet jag inte lämnat in ännu (några veckor sent bara, hurra), och fick panik när det var borta.

Hittade det, försökte sova igen, började fundera över om jag ska göra psykologin eller filosofin på checkpoint-dagen, om jag ska skita i allt eller om jag ska vara vaken hela natten och läsa Therese Raquin. Hamnade här eftersom jag var tvungen att kolla vilka idor som gällde till psykologin: det var ytterst få, så jag satsar på att göra det.

Det riktigt tragiska är att jag aldrig vet vad jag ska plugga på nu för tiden, för jag har varit frånvarande så mycket pga den jävla huvudvärken att jag helt enkelt inte vet. Det här bådar inte gott.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: