måndag 5 november 2007

Ell 1 - Sockret 1

Det tog ett konvent och två paket Ben & Jerrys att bli sockerberoende igen. Skit också! Så nu ska jag stålsätta mig hela veckan och inte äta nåt godis förrän på fredag (helger är okej), och försöka se till att komma ut och springa åtminstone några gånger den här veckan. Inte idag, dock, för jag har redan mycket att göra. Men imorgon blir det gymma av!

Jag ska ändra om i min etiketter och rippa på hur Hanna hade förut. Ni märker vad jag menar, men jag är så trött på det sjuka etikettsystemet och att jag aldrig har rätt etiketter och har fjortontusen som bara har ett inlägg skrivet på sig iaf. Nu tar jag typ tio viktiga och sen får det vara så. Yes. Jag önskar bara att jag kunde ta bort alla gamla etiketter, men det går inte. >_<

Kommer nog bli dåligt med bloggar för jag stressar på med NaNo. Har legat efter två dagar i rad nu, men börjar lite smått komma ikapp mig (ungefär 1800 ord kvar idag, heja), så det blir nog bra. Jag har planerat min berättelse i typ hundra år känns det som, och nu när jag äntligen skriver på den vet jag ändå aldrig vad som ska hända. Jag är en väldigt intelligent person har jag kommit på. Ska nog göra ordentliga anteckningar och bakgrundshistoria på alla. Tror jag.

Nu måste jag göra mat. Vilket är sådär lagomt kul. Sen blir det övningsköra och grejer. Och efter det fett med NaNo. Vilket liv jag lever.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Trams sa...

På tal om socker så går jag igenom en mindre kris just nu. Jag har ett nästan konstant godissug och det har jag inte haft sen jag var typ nio-tio år! Efter åtta år så dyker det upp igen! Det är inte rättvist! >_<

Ell sa...

Det är inte rättvist och inte kul! Vi måste göra nåt åt det här!

Trams sa...

Ja exakt! Jag har ju ingen vana i att stå emot det!
Vi måste verkligen göra något! För det kan inte fortsätta så här.