onsdag 28 november 2007

We were brave like soldiers

Nu lyssnar jag på Ever the same, samtidigt som någon Stargate-video Macca skickat till mig är på i bakgrunden, och det enda jag kan tänka på är hur lite jag fattar att det faktiskt är slut. Man kan ju tycka att jag borde vant mig vid det här laget - med Deathly Hallows och allt - men det är faktiskt alltid lika svårt när man måste säga hejdå till någon. Även om det bara är en fiktiv karaktär.

Äsch, jag kan inte förklara. Stargate har gjort mig till den sci-fi-nörd jag är, det går väl egentligen inte att förklara hur det känns när den tar slut. Tänk Deathly Hallows och koncentrera det hela på 214 dagar så förstår ni kanske.

Dagens gnäll: den dryyga bruden i min skola. Okej, I know, jag och Jackie råkade fastna ett gem i ditt lås, men vi har bett om ursäkt, och vi köpte ett nytt lås och dessutom fick hon ju ut skiten ur det gamla låset först. Hur jävla nödvändigt är det att skälla ut mig på morgonen - när hon dessutom inte ens vill lyssna på vad jag säger? Nämner hon det jävla låset en gång till monologar jag henne.

Dagens gnäll2: bonusarna på Feffo är skitful. >_< Inga jävla clowner, och JA, jag är bitter för att jag inte får mina gem! Bah.

That's enough of that shit.

P.S. Är det bra eller dåligt att jag känner igen mig i dagens första Simpsons-avsnitt? Jag kommer aldrig kunna bli ihop med någon som inte gillar Harrison Ford. Det är sorgligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta? Sa du att bonusarna på Fefo är en clown? :O

Lova att aldrig ge mig en bonus isf! XD

Trams sa...

Jag satt och stirrade tomt framför mig i flera minuter när det var slut. Jag fattar verkligen inte att det är slut. liksom, det kan inte vara slut. Det känns så fel bara.

Och du får lov att döda bitchen

Döda de andra och ta över sidan? ;p

Du är inte ensam om det. Verkligen inte.

andros sa...

Jag kände ingen direkt saknad när jag hade läste ut Deathly Hallows i början av augusti. Men Stargate SG-1 däremot... :(

Ändå har ju både Stargate SG-1 och Harry Potter serien varit aktuell i 10 år iår.

Men vad tyckte du om Stargate SG-1 slutet då? Jag tyckte det sög något så fruktansvärt mycket :S

Chriss sa...

Jag har nog inte förståt att Stargate faktiskt är slut än. Men det kommer väl att slå mig i huvudet med en hammare en vacker dag.

Ell sa...

Oj, många kommentarer!

Sara: nej, inget är bestämt, och i så fall är det bara en av dem som kommer vara det. Men jag kommer ALDRIG använda den.

Trams: det känns helt fel. Jag fick panik idag när klockan började närma sig sex, sen slog det mig att det spelade ju ingen roll...

Andros: inte!? DH var typ... DH. Fast det beror väl kanske på ens nördfaktor. Det var skumt båda två.

Jag är sjukt besviken! Jag hade hoppats på nåt i stil med Moebius liksom, men så kul får vi inte ha det.

Chriss: den dagen, den sorgen?