tisdag 13 november 2007

'Cause you had a bad day

Usch, jag har inte en bra dag. Huvudvärk när man vaknar, sen blir det bättre och man tänker att jag kan ju gymma efter skola. Sen blir det sämre. Och sämre. Och jättedåligt. Och när man tror att det inte kan bli sämre (det har jag trots allt snöat, och du fick ingen lunch för du tog med dig en ALIMINIUMFORM så du kunde inte mikra skiten, och dessutom sket sig läxförhöret för du hade inte pluggat alls), då testar man migräntabletter och snetänder och tror att man ska dö. 'Cause you had a bad day, verkligen.

MEN, eftersom det finns nån sorts kosmisk rättvisa nånstans (det vill jag i alla fall tro) upplyste världens bästa blogg mig om att Kanal5 planerar att visa Scream Awards 2007 på lördag (1.45, får absolut inte glömma bort att spela in!), och det gjorde mig på ett enormt mycket bättre humör. Enda anledningen till att jag vill se är ju pga en viss mr Fords medverkan, som jag dessutom redan sett för jag håller mig uppdaterad, men det är värt ändå, för det verkar vara världens bästa award typ. Värt i alla fall.

I övrigt ligger jag bara efter i ett ämne nu (förutom att jag har två saker att ta igen på CP-dagen nästa vecka, men ändå), så jag är riktigt nöjd med mig själv. Jag ska nog styra upp det sista i helgen, for real. Och under inga som helst omständigheter tänker jag låta mig själv hamna såhär mycket efter igen. Aldrin någonsin.

Resten av dagen, när jag kommit hem från skolan efter en lektion (huvudvärk...) spenderades med att se på Star Trek TNG (Q collection och det på sexan). Jag hade glömt hur bra Star Trek var! <3 Dessutom såg jag VIP, och ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN fick Johnny och Nikki ihop det! Eller det blev i alla fall så att Nikki hann säga "in case we don't make it", och så kysstes de, och sen pussade han henne i slutet. Men jag tror tyvärr att det var näst sista avsnittet av sista säsongen, så det var nog därför. Synd, det är en kul serie, MEN FINALLY. Fast Chriss kanske blir lite ledsen nu.

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

Trams sa...

Det var en helt okej dag hela nationella (jag fick till och med skriva om fanfiction) och sen blev det förjävligt så fort jag kom hem. Så jag kan hålla med om att det är en värdelös dag och om det inte kommer några bra dagar snart kommer jag att dö.

Ell sa...

Jag med. Allt jag behöver är EN bra dag. EN enda sen är jag nöjd ett tag framöver!

andros sa...

Världens bästa blogg

Men äsch då... *rodnar*

Ell sa...

Jaa, men den är bäst. ^^