tisdag 20 november 2007

Accio Deathly Hallows

Jag har haft en dålig dag, men jag orkar inte gå in detaljer förutom de faktum att jag tappade båda mina nyckelband till mobilen. Första gången det händer och jag är fett ledsen.

Istället tänkte jag nämna de söta kommentarerna jag fått på sista tiden. ;P Först var det Zackrid som kommenterade en bild på bdb där jag såg mindre snygg ut med "she may not look like much, but she got it where it counts, kid". Jag älskar när folk citerar Han Solo på mig, är det så konsigt?

Igår sa dessutom Dreaner att jag och Martin borde bli ihop igen, med motiveringen "det skulle vara sött. Beauty and the beast all over again". Och jag frågade - han menade att Martin var the beast. Fett glad jag blev. ^^

Och idag när sektorn satt och whinade om allt möjligt så vände sig Marcus mot mig och frågade "ska du baka kladdkaka ikväl?". "Nä, men kakor", sa jag. "Bra", sa han, "jag blev plötsligt sugen på något... brownie-aktigt. Ta med det imorgon!". Det var mest gulligt för ingen har nånsin velat ha nåt jag bakat innan.

För övrigt fett cred till Jackie, min projektarbetspartner som styr upp allt medan jag är huvudvärkig mer eller mindre. Utan henne skulle jag fått IG för länge sen känner jag.

Imorgon blir det köa i Gamla Stan till Dödsrelikerna, Hanna är på väg hit i detta nu för kakbak och sova över innan vi sticker typ fem imorgon eller vad nu var för kul tid. Måste sticka klart min halsduk tills dess, men vad gör man inte för Harry Potter?

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Chriss sa...

Noo, vad dåligt! :(

Men vad bra att du fått gulliga kommentarer! :D

Harry Potter! :O Jag borde nästan fråga mina lärare om jag inte kan få strunta i skolan för att gå och köpa boken... XP