måndag 26 mars 2007

We're only in it for the gayguys

Okej, så min min Mamma som nyligen börjat läsa den här bloggen ville ha lite smaskiga detaljer om vad som hände när vi var på gaybar i fredags. Tyvärr finns det inte direkt några såna, men ni kan väl få en lite snabb update på vad som faktiskt hände:

Efter att ha tillbringat större delen av kvällen framför Disney Channel (det var just trots allt nypremiär för The Cheetah Girls!) lyckades vi så småningom ta oss in till stan, bara för att upptäcka att alla på stället vi skulle till var typ medelålders. Add to that att det var trångt och mycket folk, demofobin tog helt enkelt över och så stack vi därifrån.

När vi sedan vandrat till Skanstull från Gamla Stan (om jag fick en krona för varje gång jag gått där sen jag träffade Martin skulle jag vara miljonär nu!) i jakt på ett nattöppet café och konstaterat att något sånt inte var att finna bestämde vi oss för att dra hem till Malin i brist på annat att göra. På Östra Station träffade vi på Johan av alla människor som sällskapade med oss till Roslags Näsby. Han försökte brutalt våldta mig på tåget, men eftersom jag var en man och hade klackar spöade jag skiten ur honom. Såklart.

Hos Malin var vi ytterst mogna och snodde rom från hennes mamma, men det var inte direkt nån hit, får jag erkänna. Jag tror min "alkohol smakar skit så jag dissar det"-policy kommer hålla i sig ett tag. Till vissa människors glädje.

Till sist slutade det med att Trams och jag fick gå en fin promenad på säkert en halvtimme för att komma till nattbussen. Väl där dök det upp en väldigt obskyr man och erbjöd honom skjuts: eftersom klockan var sent, ute var kallt, och mannen såg klen ut accepterade vi. När vi sen stigit ur bilen (han körde inte bra, kan jag upplysa er om) kom han och erbjöd mig sitt telefonnummer: uppenbarligen hade han nån sorts gratis taxi-service för folk som varit på fest ändå fram till fyra på nätterna. Jag avböjde vänligt.

Så vårt tappra försök lyckades inte riktigt, och det blaimar vi redaktören på QX för eftersom det var den som tipsade oss om stället. Nästa gång får vi nog göra bättre research och hitta nåt större och med en yngre målgrupp, tror jag. Lyckligtvis avslutades helgen fint med ett Star Wars-maraton och en massa kladdkaka och chhips. Inte helt fel.

That's enough of that shit.

Dagens :D
Först spöade jag Johan på tåget med hjälp av mina klackar, och sen på lördagens arrmöte gjorde jag en favorit i repris mot Drean. Jag äger!

3 kommentarer:

Chriss sa...

Sprit suger :D

Haha, ajdå, men Star Wars är bra, i alla fall! :D

Ell sa...

Ja. ;P

Det äger! :D

Svedski sa...

Haha, sprit är fett najs i rätt mängd och sällskap XD