torsdag 31 maj 2012

Twisted Norge

Ligger och chillar i min systers säng och smular ner den. Haha! Kanske inte helt rekommenderat att trycka i sig ett helt paket Ballerina själv, men vadfan: YOLO!

Imorgon ska jag och min bror åka till Norge över helgen och se Twisted Sister. Jag är inte alls personen som åker iväg på weekendresor (utom till typ Trams), så det ska bli ganska spännande! Förutom bandet är jag mest taggad på hotellfrukost, men eh, det är inget fel med att vara taggad på att äta! Speciellt inte frukost. Jag älskar frukost! I would fucking marry it om jag kunde.

Har för övrigt konstaterat att mitt hår *är* lila. Snyggt lila också, så jag hoppas färgen håller. Jag körde på Schwarzkopf, som jag tycker har överlägset bäst hårfärger, den här gången, så jag hoppas. Det är så jävla segt att färga håret hela tiden.

Folk gillar iaf hårfärgen (utom de som stirrar: FAAAN vad trött jag är på det. Okej, jag fattar, jag har lila hår, folk kanske tittar två gånger, men folk som råstirrar? Det är bara obehagligt. Stop it). "Jag tänker tistel", sa Jonas, och fick medhåll från alla närvarande: "det passar ju perfekt! Taggarna utåt, liksom." Pffft. Jag är en genomtrevlig person, fattar inte vad de pratar om.

Det är gratis wi-fi på hotellet iaf, så jag lär väl blogga i Norge också! Tills dess: rock on!

True story.

2 kommentarer:

Vanda sa...

Kom på att jag hört att man ska färga håret rött innan, och sen lila, så blir det inte gråaktigt när det tvättas ur!

Ell sa...

Ah, det stämmer säkert! Problemet i mitt fall var ju att jag egentligen inte ville ha lila hår, det har bara råkat bli så...