tisdag 8 maj 2012

Dag 26 – En bok som ändrade din åsikt om någonting

Två böcker:

Bildkälla: http://axon.blogg.se/
Bildkälla: http://www.vattumannen.se
Jag har läst de här ett par gånger, och varenda gång slutar jag käka snabbmat efteråt. Jag har helt slutat äta på både McDonalds och Burger King numera, och äter mest på Max, Taco Bar eller Macho (och självklart Subway) om jag måste äta något snabbt. Jag har taggat ner betydligt på läskdrickandet också (förutom de senaste veckorna: fan vad mycket läsk jag druckit se senaste veckorna) efter att Morgan Spurlock skrev att han bara dricker det typ varannan månad. På Max brukar jag välja mjölk att dricka, annars blir det vatten. Pommes frites käkar jag inte heller när jag äter på Max, utan jag tog alltid potatisgratängen (men nu är den borta, så nu blir det typ bönsallad. TRÅKIGT).

Så, ja, de böckerna har verkligen fått mig att bli anti snabbmat, även om jag måste läsa om dem ibland för att påminna mig själv om det...

True story.

2 kommentarer:

hanna sa...

Jag brukar se klipp från Supersize me när han är alldeles jävla drogad efter att ha käkat Donken aslänge när jag känner att jag inte pallar laga mat och man kanske skulle ta hem lite pommes istället. Works like a charm.

Ell sa...

HAHAHAHAH, smart!