söndag 9 oktober 2011

Biology bitch

Var på IKEA idag. Yeessss. Köpte typ nice saker, som älgformade pasta, en ny lampa, en till värdelös äggklocka (de ringer inte när man ställer dem på bara 3 minuter, wtf?), en ny stol (tar mycket mindre plats än min förra - stort plus. Bekvämare också!), en ny huvudkudde, och så den här snyggingen:

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30069516/
Det stod på den att det var en ormbunke, men med tanke på vad jag studerar nu BORDE jag ju varit skeptisk (det var jag iofs, men jag var tvungen att få Wikipedia att bekräfta det). Det är faktiskt en palm! En serdagnpalm säger IKEAs hemsida. Hur som helst är den fin, och jag hoppas den ska trivas. Framför allt hoppas jag att jag ska kunna hålla den vid liv, för i så fall tänker jag önska mig en sån här i julklapp:

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20177154/
EN KOTTEPALM. IKEA säljer kottepalmer!! Älskar IKEA. Den är inte för stor heller, så kommer lätt att få plats i lägenheten. Dock var den lite dyr, så därför köpte jag inte en på en gång: vill inte ha ihjäl en växt för 250 spänn. Plus att det skulle knäcka mitt självförtroende om jag dödade en kottepalm. De är för fina!

Hahaha, och jag skyller den här nya växtbesattheten (inte blommor. Såna känner jag inga behov av att ta hand om faktiskt) på skolan faktiskt. Den här kursen har gjort mig intresserad, och självklart hjälper det att ha klasskompisar som bara pratar om alla blommor de har hemma och vad de ska plantera härnäst. Jag kan ju inte vara sämre.

Drömmen om en kottepalm, alltså...

True story.

Inga kommentarer: