måndag 12 oktober 2009

Buffybuffybuffy

Jag bloggar så ofta nuförtiden. Det beror på att oerhört mycket händer i mitt liv, förstår ni. Jag menar, jag har ju precis börjat på college, skaffat ny pojkvän och jagar vampyrer hela nätterna. Nej, oj, förresten det var ju inte jag, det var ju Buffy, som jag spenderar nästan all min vakna tid med att titta på. Så var det ja. Ingenting händer i mitt liv.

Men det är okej, det är inte den dåliga sortens ingenting händer. Det är ju bristen på händelser som gör att jag kan se så mycket Buffy, och det tycker jag är asbra. Förutom när jag måste ta en paus och plugga. Det är inte lika upphetsande.

Jag har insett att jag nog måste ha sett klart Buffy lagom till att NaNo börjar, annars kommer det bli ett clash of interests där och det blir inte bra. Men med tre säsonger kvar och typ tre veckor kvar så misstänker jag starkt att jag kommer fixa det. Vissa människor kanske skulle påstå att det är ett classic case of skaffa ett liv, men inte jag.

Vilket påminner mig att om jag inte är klar när jag åker till Chriss kanske hon inte har något emot att se slutet med mig? :D

Okej, jag ska sluta blogga om mitt Buffytittande. Men nu vet ni vad jag sysslar med, om ni inte redan läst om det på Twitter...

True story.

2 kommentarer:

Chriss sa...

Klart jag inte har nåt emot det! :D Jag är alltid på att se på Buffy!

Ell sa...

Jag visste väl att man kunde lita på dig! :D