onsdag 19 augusti 2009

Rambling

Har dödat ta bort-knappen på min dator. Eller ja, själva tangenten har trillat av men man kan fortfarande trycka in plastpluppen och ta bort saker. Det är bara inte lika enkelt som innan. Och så ser det fult ut. Suck. Måste lära mig att skriva rätt på en gång helt enkelt.

Ser sista avsnitten av Doctor Who säsong 2. [SPOILERVARNING] Daleks och cybermen! Woho! Fast jag vet ju vad som händer så jag känner mig ändå inte helt pepp på det. Jag älskar Rose. Rose är en av mina favoritkaraktärer ever. Jag har härmat Rose frisyrer och klädstil ibland för jag tycker att hon är så cool. Så det som händer suger.

Hahahah, cybermen som uppnmanar folk till att inte vara rädda. Now there's something we've never seen before! Och daleks på det... det här kan verkligen inte sluta bra. Fast jag vill se en epic showdown mellan dem. Hehehe.

Har också konstaterat att jag inte fattar grejen med vampyrer. All vampyrlitteratur som skrivs nu handlar bara om sexy-schmexy vampyrer som alla vill ligga med. I don't get it. Vampyrer är de effektivt tråkigaste varelserna ever. Det enda roliga med att skriva om den är ju att skriva om vampyrjägare. van Hellsing liksom. Där har vi något. Det finns kanske en anedlning till att alla bra grejer med vampyrer (Buffy och Dracula) har fokus som ligger på att vampyrerna ska dööö.

Oh, lol. Cybermen och daleks alltså. Det kan vara den bästa kombinationen ever. Ingen av dem är ju kapabla till att förstå hur andra varelser tänker, vilket gör dem skitroliga. Fast nu börjar de komma överens. HAHAHA, nej, för daleksen dissade cybermens förslag på en allians. Och dödade cybermens! IN YOUR FACE.

"We are five million cybermen. How many are you?"
"Four."

"You are superior in only one aspect."
"What?"
"You are better at dying."

DALEKS!!! <333 Nu blev de skiträdda när Rose berättade att Doctorn var där.

Sorry för att jag gick värsta sportkommentator på er där, men det är svårt att låta bli. När ska vi gå vidare och bli Doctor Who-nördar förresten? Det börjar bli dags!

True story.

3 kommentarer:

Chriss sa...

DOCTOR WHO! Och Rose! Jag avgudar dem två tillsammans!

Haha, "You are betetr at dying" var så jääääva roligt! XD Och de ser ju liksom lika skräckinjagande ut som kylskåp... Det är ju när de börjar döda folk som man fattar varför de är så skrämmande.

Alltså, jag gillar vampyrer, men tyvärr görs de alltid så fåniga i alla böcker. Jag menar, Spike är ju en underbar vampyr. Jag tror det är Edward Cullen som har förstört allt.

KLART VI SKA BLI DOCTOR WHO-nördar! När vi åker till London för att nörda runt på HP får vi ju ägna en del tid åt att nörda runt på Doctor Who också!

Johanna sa...

Rose! <3

"This isn't war. This is pestcontrol!"

:D

Ell sa...

Chriss: daleks är ju bara söta! XD Man blir ju lite rädd när de dyker upp plötsligt, men egentligen är de jättegulliga!

Johanna: De är så... bra bara. <3

Och Rose är bäääst!