lördag 1 augusti 2009

Harry Potter 29 år!

Såhär fin tårta gjorde vi igår till Harry. Han börjar bli riktigt gammal nu, hela 29 år. Det trodde man inte vid den här tiden 2007 kan jag ju lova. Hah.

Tårtan är iaf sex lager bestående av sylt, marsankräm (eller "gult klegg" som jag kallar det), och grädde mixat. Och förstås jordgubbar på sidan. Väldigt fint. Gjort av mig och Hanna, som är oerhört stolta över vår första tårta. Vi funderar på att börja arrangera födelsedagskalas för ungar som ett extrajobb. Vi skulle göra awesome temakalas.


Idag är det här min bästa kompis. Eller ja, det är egentligen min bror och hans flickväns (jag skulle vara bitter, men de har haft en helt värdelös semester så jag tycker att de förtjänar den, och de gav mig och min syster varsin chokladkaka, så jag är glad ändå!), men vi sitter ändå i soffan och myser med våra andra vänner Jerry, Elaine, George och Kramer. Seinfeld.

En annan bra vän är Martin. Han är nog en av få personer som åker till en mitt i natten när man känner sig nere och behöver sällskap. Bra Martin. ^^

Det regnar för övrigt jävligt mycket nu. Det är weird. Det regnar aldrig länge i Sverige (iaf inte i Stockholm) tycker jag, utan det var mer i London det kunde regna en hel dag med uppehåll under lunchen. Nu regnar det hela tiden, men i perioder. Väldigt weird.

True story.

Inga kommentarer: