söndag 23 augusti 2009

En för alla, alla för... SEX, DRUGS AND ROCK'N'ROLL!

Som man kanske kunde förutsett så var Musketörerna awesome. Men det var bra musik, mycket nitar och läder, värjor, och en oändlig mängd användningar av "fuck yooou". så vad skulle den annars vara? Ibland var det så mycket engelska i dialogen att jag hade kunnat skriva det liksom. Niice. Det släpper nya biljetter den 20 oktober, stod det i tidningen jag snodde, jag ska så se den igen om jag kan.

Nu spelar jag dock Sims 2 som jag gjort hela helgen... och självklart gjorde jag en musketörfamilj. Jag räknade dock inte med att allihop skulle vara kåta på varandra, så nu känns det hela mkt weird. d'Artagnan är allas lilla slampa typ, så alla är kära i honom, men Aramis och Athos brukar dansa ganska sensuellt, så jag vet inte vad som händer där... hmm! Jag är övertygad om att det hela är Trams fel, och hon har erkänt att det nog är det.

Det är typ vad jag planerar att jag göra idag, alltså, spela Sims. Jag funderade på att färga håret igen, men jag tror jag väntar några dagar till. Så fult är det inte, fast det börjar bli mer brunt än svart och det är ju inte särskilt metal liksom. Hehe.

True story.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Jag vill också seeeeee!

Ch sa...

Gaaaah, jag vill också se den! Min pappa tänker tvinga mamma att se den med honom när jag är i Canada ;o

Ell sa...

Chriss: Vi ska seeeeeeee!


Ch: Din pappa är en vis man! Du borde hängt på oss dock.