tisdag 8 april 2008

Skriet från skåphallen

Alltså ÅÅHH, jag vill ha! Klicka på bilden så hamnar ni på hemsidan som berättar om den, seriöst, är den inte ascool? Jag har "EXTERMINATE" som SMS-signal nu, och jag vill ha den där som vaktrobot när jag flyttat hemifrån. Fast jag kanske får nöja mig med den 12-cm höga varianten (den stora är 45 cm ungefär) för de är jättedyra. Eller en uppblåsbar. Ska ni köpa en studentpresent till mig så vet ni vad jag vill ha...

Daleks aside så har dagen varit underbar: jag var på intervju på Greenpeace och trots att jag började snacka om Harrison Ford (heey, it's me!) så verkar de ha tyckt att jag var vettig, SÅ JAG HAR JOBB NU. Jag kan inte börja beskriva hur oändligt lycklig jag är över det - men det är mycket i alla fall! Jag ska på någon sorts utbildningsdag på fredag och sen får vi väl se när jag börjar jobba. Glad är jag iaf.

Annat var det i skolan, shit, vad skoltrötta jag och Marcus är. Enligt Zackrid måste vi gå igenom en trotsritual varje gång han antynder att vi måste resa oss ur tjugosofforna, och han kan ha rätt för varje gång det är lektion eller återsamling lägger vi oss där och skriker "MEN VI VILL INTE" så Zackrid måste tvinga oss ur soffan. Vi kan vara otroligt mogna när vi vill.

När jag kom ut från Greenpeace blev jag påhoppad av en värvare från Läkare utan gränser också, och tänkte att det kunde ju vara ett test från Gud eller nåt (om han nu finns borde han ta och bevisa sin existens någon gång), så jag lyssnade på honom och gick med på att donera femtio kronor i månaden. Jag menar, med tanke på hur mycket tid jag lägger ner på att whina om övervikt borde jag ju göra mitt för folk som vill hjälpa undernärda barn också, tycker jag.

Nu är jag lite sur dock för jag försöker köpa en sonic screwdriver till mig själv från Amazon, men uppenbarligen - UPPENBARLIGEN - så skickar de inte till Sverige längre? I alla fall inte enligt Hanna, men det står på deras hemsida att de ska göra det, de bara vägrar acceptera min adress. De är dumma.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

M sa...

Var det vanliga amazon.com? Pröva amazon i England, de borde ju skicka inom EU.

Ell sa...

Nej, det var Amazon.co.uk. Men Amazon.com var mycket dyrare. Eller kanske inte i slutändan. XP

Chriss sa...

YAY för jobbet! :D

KAN MAN KÖPA EN SONIC SCREWDRIVER?! :O