torsdag 24 april 2008

Så borde hela livet va

Dagens outfit - inspirerad av TARDIS crew-kläderna från någon väldigt tidig säsong.

Mår fortfarande underbart bra - så bra att jag inte ens orkar bli deppig för att jag fick IG på första utkastet till projektrapporten eller att jag numera inte kan äta GB-glass (för de ägs av Unilever, och resten läser ni om här). Jag kan alltid göra om rapportjäveln, och jag är säker på att Unilever slutar använda palmolja någon gång i alla fall. Det löser sig.

Sen har jag fått massa prognosbetyg idag, och ser det bra ut eller vad? Tre MVG - varav två rätt uppenbara i svenska och littvet, men också i Kultur och idéhistoria! Vilket är helt otroligt awesome för det trodde jag inte. Att jag dessutom av misstag höjde mig i Nutida Konst gör inte saken bättre (jag fick en extrauppgift att skriva om jag ville ha högre betyg och upptäckte att jag skrivit den redan i december utan att lämna in, och när jag skickade in den förra veckan visade det sig att den var så bra att jag höjde mig till VG! ÄG!).

Nu upptäckte jag att Kultur och idéhistoria-grejen var från en gammal checkpoint, men det är nice ändå. Jag har en uppgift kvar så jag kan ju göra den gudomligt bra så borde det vara chill. Det går så jävla bra, bara.

Jag pratade lite med en tjej på jobbet om mina bojkotter av typ allt jag tycker är dåligt, och hennes kommentar var nog en av de finaste komplimanger jag fått hittills: "om alla var så skulle världen förändras jävligt fort". Heja mig, liksom. Jag vet att det det kanske är uppenbart att det är så, men det är inte ofta det sägs, så jag blev glad.

Jag blir iofs glad för allt just nu, men det hör inte hit. Nu ska jag nog göra en post-it-kalender som Trams innan jag sätter igång med att göra om projektrapporten till det bättre. Det blir organiserat och bra!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: