fredag 18 april 2008

...and I'm feeling good

Dreaner var lycklig vid Clas Ohlson What a busy week! Eller något åt det hållet, jag var iofs sjuk i början, men sen!

Jag jobbade för första gången i onsdag, och ärligt talat tyckte jag det var asnice. Hur mycket man än vill göra som Marcus planerar och inte jobba en dag i sitt liv så går ju inte det alltid - och jag tycker inte mitt jobb är så dåligt i så fall. Dessutom gillar jag verkligen tanken på att tjäna egna pengar för en gångs skull.

Fast Maccas kommentar om mitt tvivelaktiga val av skor var lite kul: "jag tycker också det är roligt att du alltid gör samma sak XD du springer alltid runt i dina älskade klackskor. sen klagar du. så gulligt!". Så är det ju inte alls det!

Så hade vi arrmöte igår, fast det spårade ur lite när vi drog dit Drean, Trams och Fjanto också, men vi hann faktiskt ta upp några av de viktigaste sakerna. Och äta god morotskaka på Sandy's (killen som jobbade där stod och prisade den i typ fem minuter medan jag betalade, och sa att "det finns ingenting jag säger som kan få dig att ha för höga förväntningar på den!", och när jag kom in lite senare och sa att den varit god tittade han på mig och upprepade, som om han blivit JÄTTEFÖROLÄMPAD, "god?" så jag fick skynda mig att tillägga att jag inte var ett fan av morotskaka egentligen och att Hanna gillade den, men han såg änädå väldigt surt på mig).

Jag vet inte, jag tycker mitt liv går väldigt bra just nu. Skolan är lagom mycket (okej, igår kväll var det lite väl kanske!), Trams är här, vädret är fint, "och på jobbet går det också bra"... tror jag iaf. Jag är glad i alla fall!

Att det bara är 15 dagar kvar tills vi åker till Kreta, och sen bara en vecka till Stora Deadline-Dagen, gör inte direkt världen till en sämre plats.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: