torsdag 17 augusti 2006

Sunshine in the rain, love is still the same

Så, efter att ha läst Hannas blogg om regn som hon skrev för ett par dagar sen, så återberättade jag den för Martin. Helt ärligt så hade jag nästan inga onda baktankar med det hela, men jag kunde ju inte låta bli att poängtera att just punkt 9 var ju bra. "Jaha, så nu vill du att vi ska gå ut och hångla när det regnar nästa gång?" undrade han, och jag såg såklart jätteoskyldig ut.

Anyway, dagen därpå, dvs igår så var det lite allmänt kasst väder och vi satt och tittade på film (Fullt Hus, den råkade vara på på Canal+ Film3 när jag försökt få in TV6 i typ en timme), då plötsligt parabolen lägger av. Vilket betyder att ett spöregn is coming up, och att vi inte får in bild förrän det är över.

Självklart så skämtar vi lite om att vi borde gå ut och hångla i regnet, och speciellt som det visar sig vara ett riktigt fint och extremt ösregn. Jag trodde såklart inte Martin var seriös förrän han föreslog att vi skulle gå och hyra film, eftersom "man kan inte bara gå ut och hångla när det regnar, man måste ha en anledning".

Så då gjorde vi det! Bara tog på oss skor och knallade ner till videobutiken, vilket tog åtminstone en kvart, och vi hann bli sjukt blöta. Men det var jättemysigt, vi stannade till med mkt ojämna mellanrum och hånglade lite, och allt var bara stört och underbart, typ. Jag har ändå whinat en del om att han är så oromantisk, men det där vägde liksom upp det totalt.

Väl hemma klädde vi av oss oanständigt mycket kläder (de var ju trots allt plaskvåta), kröp ner under mitt täcke och såg på film hela kvällen. Det var helt underbart, det borde regna oftare, och man borde få göra sådär oftare. Om det är så Per Gessle gör varje gång det regnar (det där är ju tom en låt! "Varje gång det regnar..."nånting nånting, äh jag minns inte!) så förstår jag varför han skrivit så många låtar om just regn.

Idag skrev jag för övrigt mitt matte b-prov, och jag räknar kallt med att få minst VG på det, kanske till och med MVG, beroende på hur bra jag faktiskt var. Om inte annat har jag några moment kvar, så jag kan se till att få MVG på dem, och då lär jag få MVG i slutbetyg. Go me!

Anyway, snart ska jag och Martin åka ut till hans landställe, eftersom han måste åka till polisen där och hämta upp sin plånbok. Men vi kommer tillbaka imorgon så det är kanske inte världens grej, men det kommer nog bli trevligt ändå. :P

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Jag var stressad när jag kom hem, så jag gjorde mat bestående av couscous, quornfärs, keso och grekisk yoghurt... det var jättegott! :O

Dagens -_-
Min lillasyster snor alla mina kläder jag köper. Hon är beroende av kläder, det är skitfarligt! :O

7 kommentarer:

Anonym sa...

Naaw, så gulligt. ^^
Synd bara att jag nu kom på att jag inte har någon att hångla med i ösregn. XP Tror jag måste sätta mig och läsa mer Han Solo.
Kan jag få honom nu när du har Martin? ;p

Ell sa...

Jaa! ^^
Han Solo-böcker är nog nästan lika bra, skulle jag tro...
No WAY! Det finns ingen som du kan ge mig som gör att DU får Han!!!

Anonym sa...

Jag hoppas det...
Mäh! Du är så självisk! XP

Anonym sa...

shit, så det motsvarade förväntingarna alltså... jag hade nästan börjat misstänka att det skulle vara en filmgrej som suger i vekrliga livet.

Ell sa...

Trams: Jag är inte självisk, det är en principsak!

Hanna: Du kan ta det lugnt, det var gryyymt bra! ^^

Anonym sa...

Jag tycker inte om dina principer i sånna fall. XP

Ell sa...

Trams: Det gör ingen. :P