torsdag 10 augusti 2006

I've been through the desert on a horse with no name

Nu ska jag tala om för er vad som händer när jag blir kär. Det brukar sällan slå fel, för att vara ärlig började jag se det här mönstret för jättelänge sen, men jag har aldrig orkat delge någon dem, för det känns lite fånigt, men visst, jag nämnde en av sakerna för Martin och han tyckte inte det var så illa, så här kommer det...
  • Jag börjar prata som personen jag är kär i.
    Händer alltid, jag tar efter uttryck, tonfall, betoningar och uttal, utan att jag ens märker det själv. Helt plötsligt slår det mig bara att "såhär pratar inte jag, såhär pratar han", och beroende på om jag gillar det eller inte så fortsätter jag. Och det har ingenting att göra med att jag byter dialekt lätt, som t ex Trams, för det gör jag inte.
  • Jag börjar lyssna på den personens musik
    Slår heller aldrig fel, det blir alltid massa låtar som jag hör hos den personen som jag bara måste höra när jag kommer hem. Det finns liksom ingen anledning annars till att jag skulle sitta och lyssna på Beatles eftersom jag aldrig varit särskilt förtjust i dem. Men nu går det uppenbarligen hur bra som helst... -_-
  • Jag slutar äta
    Ni kan testa vilken diet ni vill - men jag slutar alltid äta när jag blir kär. Ibland, när jag är väldigt väldigt nykär kan jag gå flera dagar utan att äta någonting alls, och nu är jag nästan där. Jag äter nästan inget, jag sover nästan inget, och ändå mår jag bättre än jag någonsin gjort.
  • Jag blir tjatig
    Okej, jag vet, det är drygt med folk som tjatar om sina älskade pojk/flickvänner, men to be honest, vi gör det allihop. Varför? För att han är det enda jag tänker på just nu, och då blir det jobbigt att prata om något annat. Ni vet vad jag menar, hoppas jag.
  • Jag blir lycklig och galen som man bara blir när man ser Star Wars
    För att formulera den punkten tog jag hjälp av min kära vän Trams, men hon har ju faktiskt en poäng. När jag blir kär, riktigt kär, blir jag helt sjukt glad, och rosa fluffig och ser inga problem med någonting. Jag är inte så pessimistiskt lagd, och när det gäller kärlek är jag överdrivet optimistisk, jag tror att det finns någon för alla, och jag tror på kärlek. Så när jag blir lycklig och kär så blir jag... lycklig och kär.

Det finns säkert fler punkter som jag borde ta upp, men just nu kommer jag inte på dem, och ska jag vara ärlig borde jag återvända till min mattebok så att jag lyckas hålla mitt fina tidsschema jag satt upp. Sen ska jag se om jag kan få in sexan på TVn, så att jag åtminstone kan låtsas att Martin inte är i Riga.

That's enough of that shit.

Dagens ^^
All you need is love. Martin gillar att påpeka att den har samma intro som Frankrikes nationalsång... ;)

Dagens -_-
Jag hatar Riga, jävla skitställe. I Riga har man inte sex med prostistuerade, de våldtar en och sen måste man betala dem (kom vi fram till).

Dagens :D
Jag pratade i telefon med Chriss!

Dagens :S
Vad ska jag kolla på ikväll när Martin inte är här? Jag behöver sexan!

Inga kommentarer: