måndag 21 augusti 2006

I think I'm gonna be sad, I think it's today

Martin har flyttat till Uppsala nu. Det känns väl... rätt trist, typ, det är rätt mycket som känns just nu. Kul för honom, typ, lite avundsjuk för rummet är så fint och jag vill flytta hemifrån (men samtidigt inte, jag skulle inte klara mig utan mina syskon, och framför allt inte lillasyrran... brorsan behöver jag inte prata med lika mycket, fast jag skulle inte klara mig utan honom heller, men Lisa måste jag typ snacka med en gång om dagen nu för tiden), ledsen för att det är så långt till Uppsala, att lovet är slut, och att jag vill vara med honom jämt, 24/7, typ.

Det känns rätt poetiskt faktiskt, första dagen på sommarlovet (3 juni, for the record) somnade jag med Martin här, hos mig, och sista dagen vaknade vi hos honom. Damn near poetic, som Sawyer sa, fast jag vet inte, det känns bara som att det är så det ska vara. Förra sommaren handlade om någon annan, och den här sommaren har handlat om Martin. Och den här hösten kommer också göra det, tror jag.

För övrigt försökte jag fixa hans hår som Wolverines i förrgår, men det gick inte så bra (han är ju en jäkla perukfjant, den här Hugh Jackman!), fast jag är ändå rätt nöjd... inte lätt att försöka fixa Martins jättelockiga hår till nåt som typ kräver rakt hår, men när jag var klar så klagade han bara. Jag blev fett sur, han hade typ inte gjort någonting, typ spanat in mina boobs (så går det om man sitter på skrivbordet framför någon), spelat dataspel och haft någon som fixat med hans hår, och sen bara dissar han det! :O Så nu tänker jag inte göra om det (annars tror jag han skulle se mkt het ut, om man lyckades göra det riktigt bra).

Imorgon börjar alltså skolan, och jag har verkligen ingen lust. Inte min lillasyster heller, hon sitter inne på mitt rum och ser på Muppet Treasure Island (och är rädd för piratmupparna, så jag måste gå in ibland och göra henne sällskap), så jag kan inte sova förrän den är slut (om typ tjugo minuter eller nåt). Så kan det gå, här hade jag egentligen inte tänkt sitta så länge, men man fastnar fan alltid vid datorn, sugigt nog.

Beställde förresten kataloger från H&M och La Redoute idag, för jag kände att jag bara vill kunna sätta mig och kolla på kläder vissa dagar. Jag och Malin snackade mycket om det när vi fikade, att vi helt plötsligt fått ett bisarrt intresse för kläder och mode, och att det helt enkelt inte gick att undvika, det är bara att göra det bästa av situationen och shoppa, typ! Inte för att jag lär köpa nåt ur katalogerna, men det är kul att titta ändå!

Lisa hjälpte mig välja outfit förut också, blir svarta jeans och en t-shirt med rockmotiv från JC. Vill liksom inte se alternativ ut eftersom hela min klass är det, utan modemedveten, men Lisa har ju snott mitt flätade skärp som jag tänkte ha (det suger, men jag kan inte säga nej till henne), så jag visste inte hur jag skulle göra... men vi kom fram till att det är skillnad mellan rockigt och alternativt ("ja, det är det, alternativt är typ 'hej, jag lyssnar på Kent och skär mig i armarna'" - Lisa dissar), så det funkar nog. Eller nåt, dessutom sa hon att hon gillar min frisyr.

Sen ska jag till Martin imorgon, och sover där över natten. Blir att åka direkt från Uppsala till skolan, men det ska väl inte vara helt omöjligt, så jag tror inte det blir några problem där... kanske att jag måste gå upp värsta tidigt (Martin börjar halv 9, jag börjar 12), men jag kan leva med det. Hellre brist på sömn än brist på Martin. :)

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Haha, jag tänker typ bara på när jag typ dissade Martin för något (antagligen hans manlighet, men han är rätt manlig egentligen), och han bara tittade på mig och sa "charming, to the last" och jag insåg varför jag tycker så mycket om honom (det där är alltså ett Star Wars-citat, om ni inte visste det).

Dagens -_-
Shit, jag hade värsta grejen här, men nu har jag glömt det. Antagligen att Martin är i Uppsala, och att Willys bara har sina skumma Eldorado-produkter. Och att det är krig mellan mig och finnarna.

Dagens (8) (låt alltså, för folk som inte har MSN)
The Beatles - She's got a ticket to ride

I think I'm gonna be sad, I think it's today
The girl (boy) that's driving me mad is going away

Dagens :D
Tog fin bild på M med mobilen, vilket äger, för han hatar att bli fotad. ;) (Jag ska sluta blogga om Martin only, snart, när skolan börjar, då kommer ni få läsa om min klass)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade något jätte vettigt att säga (Det tror du på va? :p).
Nejmen, jag är fortfarande ledig! :D Fast bara till i morgon. XP
Nu kom jag på vad jag skulle säga!
Jag gjorde av med tusen spänn på kläder från postorderkataloger både förra året och i år! Jag är hopplös! Men jag kommer ha grymt snygga kläder! :p
Eh, det var ju väldigt, eh, vettigt. Anyway, jag kommer inte på något mer att säga. XP

M sa...

Kläder är bra! Vet du vilken tidning man ska köpa Ellen? Elle! Typ bara massa massa mode och kläder (catwalk mode som man aldrig kommer ha råd med, men det är häftigt och snyggt att kolla på och de har köpbara-saker också!)

Jag gillar att läsa om din klass =D

Anonym sa...

I think I'm gonna be sad, I think it's today
The girl (boy) that's driving me mad is going away

nejmengud, jag tror jag svimmar.
wanna bilda a klubb?
btw så tycker jag att vi ska catcha up i telefon någon dag.

hm, har martin lockligt hår? (A)

föresten, har du funderat på om det är jag som kanske smittat dig med mitt fashionintresse? tåls att fundera på.

Ell sa...

Trams: Jo, du är alltid lika vettig... :P Och du har ju dina tröstshoppinggrejer för dig också, eller hur? :P

Malin: Oho, men då ska jag nog köpa mig ett nummer... snarast!
Haha, jaaa, den är... intressant. Rapport i eftermiddag!

Hanna: Det citatet är typ sååå bra just nu, eller hur? Och ja, låt oss bilda klubb, det verkar passande!
Yes, telefon låter mkt bra, tycker jag... ^^
Jättelockigt! Jag kan MMSa bild på torsdag om du vill! :P
Det skulle inte förvåna mig, faktiskt, det är svårt att inte bli det när man läser din blogg! :O

Anonym sa...

Ja visst är jag? :p
Det där kan omöjligt klassas som tröstshopping, det var bara ett enormt behov av att köpa kläder.

Ell sa...

Haha, sånt är farligt fan... man blir av med pengar. o_O

Anonym sa...

Nej, säger du det. XP
Det är fullständigt livsfarligt, så nu håller jag mig borta från klädaffärer och postorderkataloger. :p