måndag 4 april 2016

Review: Queen of Babble in the Big City

Queen of Babble in the Big City Queen of Babble in the Big City by Meg Cabot
My rating: 2 of 5 stars

Jag kom ihåg att jag inte gillade den här lika mycket som den första, och eftersom jag börjat inse att den första inte är särskilt bra ... tja, jag hoppades helt enkelt inte för mycket på den här. Och den var inte bra.

Ärligt talat, för det mest så gillar jag helt enkelt inte Lizzie? Det kulminerar när hon inte får sin förlovningsring från Luke. NI HAR DEJTAT I SEX MÅNADER. DU ÄR 22!!! JAG VET ATT DU JOBBAR MED BRÖLLOPSKLÄNNINGAR MEN ÄR NÅN PÅ RIKTIGT SÅHÄR BESATT AV ATT GIFTA SIG?????

Och varför uppför sig alla som att Lukes present är fruktansvärd? Hon berättade att hon var seriös med att jobba med kläder så han köpte en symaskin till henne, det är ju asschysst? Ja, okej, hans pappa hade sönder den gamla men det betyder inte att det inte är en genomtänkt present jag menar wtf????? Det verkar på riktigt som att boken tycker att Lizzie har rätt och Luke fel, och ... jag håller helt enkelt inte med om det.

Det var awesome att Shari dumpade sin pojkvän för en tjej dock, men det är så uppenbart skriven av en straight person och därför hanteras det inte på det bästa sättet. Vi får se vad som händer i tredje boken, som jag aldrig läst.

View all my reviews

True story.

Inga kommentarer: