onsdag 6 april 2016

Mars i bilder

Fucking mars. Jag svär att jag var sjuk hela jävla månaden, fast i olika omgångar. EN gång var jag frisk nog att ge mig ut och springa. EN GÅNG. Jag trodde äntligen att jag var frisk igen men sen drabbades jag av nån jävla influensa och har varit sjuk sedan förra söndagen. FÖRRA SÖNDAGEN. Jag klättrar i stort sett på väggarna av frustration, och utanför är det mer eller mindre vår. Tänker mörda någon snart.

Aja ... gjorde jag någonting förutom att vara sjuk? We'll see.


Jag hade det jävligt gött en kväll. Godingar är inte lika gott som Gifflar men de är VEGANSKA så jag är bara tacksam att jag kan äta dem. Prisa alla gudar osv.


Stickade klart vantarna jag hållit på med sedan december ... De blev inte helt symmetriska men jag är nöjd ändå tror jag.


Var supernöjd med min nail art den veckan. Använde en svamp för att dutta på mörkblått och grönt över svarta naglar. Blev speciellt nöjd med det blå, trots att det knappt syntes.


Eftersom jag varit sjuk har jag druckit mycket av mina nyttigaste smoothie. En liten bit ingefära, typ 1 dl spenat, 1,5 dl apelsinjuice och så en banan eller kiwi beroende på vad som finns hemma. Mycket nyttigt och gott. Verkar dock inte hjälpa så bra ...


Fick äntligen mitt eget ex av Chriss fantastiska bok! Ni kan läsa min amazing recension här.


Var på Rabén & Sjögrens bokfrukost och lyssnade på bland annat Chriss som berättade om sin bok. Det var fett nice! De har fler bokfrukostar under våren för den som vill lyssna, fast obv har ni ju missat er chans att lyssna på deras bästa debutant.


Melfestfinal, så det var party hemma hos Li och Erfa! Här är drinklistan som var amazing. Jag gjorde även min egen som var vatten + en lime. Kallade den för Put Your Lime On Me.


Fast först drack jag såklart en Bada nakna on the beach. Den var god men så himla söt att jag fick donera den till Chriss.


Mer nail art med svamp. Gjorde det mest enkelt för mig pga var sjuk. Vill minnas att detta var dagen jag gick hem från jobbet pga höll på att svimma liksom.


Trams och jag gick på bio, men innan dess gled vi in på en Akademibokhandeln för att se om vi kunde hitta Chriss bok. Det kunde vi!


Hade det gött med en bra bok.


Levlade upp som vuxen när jag skruvade upp massa IKEA-grejer som jag innan dess satt upp med dubbelhäftande tejp. Tejpen hade dock en ovana att lossna och believe me, det finns roligare grejer att vakna till mitt i natten än att hundra bestick faller ner och skramlar. Det hände på riktigt bara mitt i natten, aldrig när jag var borta dagtid. En fucking konspiration.


Tog enligt mig själv typ världens bästa bild på Fíli som tar en morgontupplur efter att ha ätit lite frukost. Ingen annan verkar hålla med mig dock. Jaja. Han är söt.


Jag gjorde mig redo för Chriss releastefest och hade såklart bokinspirerade naglar! De är också superenkla att göra, allt som behövs är vitt nagellack, tidningspapper och nån form av alkohol (typ alsolsprit). Doppa tidningspapper i alsolspriten, tryck ner på vita naglar och när det torkat lägger man bara på ett topplack. Dooone.


Åkte ner till Malmö. Var inte superpigg när jag kom fram efter att ha vaknat fyra på morgonen, men efter att köpt falafel för 25 spänn blev livet bättre. Själva festen kan ni läsa om häär.


Vi gick till nån sorts Delicatooutlet????? Visste inte att det var a thing men det är det. Jag köpte en jättestor låda med chokladbollar som jag åtnjöt tillsammans med gratiste på hotellrummet. Det var fett värt.


Morgonen därpå åt vi hotellfrukost. SÅÅ VÄRT. De hade till och med soyghurt??? Insåg dock att croissanterna most likely inte var veganska men då hade jag redan tagit dem och det är fan syndigt att slänga mat. Och det här var på långfredagen, då är det inte okej att synda.


Fortsatte läsa böcker om bergsklättringsolyckor. Jag hade Into Thin Air nära till hands så att jag kunde slå upp saker i den som jag kände mig osäker på. Sådär som man gör ...


Sedan blev jag sjuk och det var jätteirriterande!!! Dag två rensade jag ur garderoben och lyckades göra mig av med allt det här. Det kändes jävligt gött faktiskt.


Dag fyra blev det ännu värre när jag plötsligt fick för mig att klippa mitt eget hår???? Har aldrig gjort någonting sådant förut men låter rimligt att jag skulle göra det när jag har feber och grejer ändå ....


Såhär blev det. Jättemycket kortare än innan, vilket både är fett skönt (lätt att styla), men också irriterande för hallå, skulle inte jag spara ut mitt hår? Det går inte bra det här. Oh well ...

Det var mars. Förhoppningsvis är jag frisk lagom till nästa vecka och efter det tänker jag fan inte bli sjuk igen. Jag vägrar. Nu är det fucking krig, immunförsvarsjävel ...

True story.

Inga kommentarer: