tisdag 29 december 2015

Review: Det händer nu

Det händer nu Det händer nu by Sofia Nordin
My rating: 5 of 5 stars

:''''''''''''''')

Den här boken var verkligen en känslomässig bergochdalbana. Jag grät för att jag var glad och jag grät för att jag var ledsen och jag lyckades känna alla känslor däremellan på vägen. Jag är så glad att jag ÄNTLIGEN läst en YA-bok där två personer är kära och det finns komplikationer men de tar sig igenom det och så råkar de bara vara lesbiska också.

Den kanske inte var värd fem stjärnor, men ni vet, jag har väntat på en bok om tjejer som är kära och jag kommer ge den fem stjärnor för att jag fucking vill. Den första, typ, tredjedelen eller så var tillräcklig bra för att intressera mig, men det saknades någonting, fast jag kan inte säga vad. Den blev något bättre efter det, och jag hade nog gett den fyra stjärnor om det var ett straight par. Kanske. Jag grät lite för mycket över den lesbiska romansen för att tänka på det.

Har lånat en annan bok av författaren men jag har myyyyyyyyyycket lägre förväntningar på den. Vi får se. Om inte annat var det här den perfekta boken att avsluta läsåret med, för jag verkligen verkligen väntat på en sådan här bok.

View all my reviews

True story.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Läste den här nyss och kände verkligen exakt samma sak!! Meeer YA-böcker om lesbiska tjejer, tack.

Ell sa...

JA MEN ELLER HUR!! Har väntat hela året på att få läsa en sån, och äntligen hittade jag en. :D :D