fredag 4 december 2015

November i bilder

November är över! Denna fantastiska månad full av skrivande har fått ge plats för december, vilket är årets sista månad och också slutet på den bra tiden på året. September till december är när det är värt att leva. När klockan slår tolv på nyårsafton är det fan bara att ge upp och gå i ide till nästa september. Typ.

Aja, låt oss se vad jag gjorde i november förutom att skriva!


Chriss och jag orkade inte see Good Ol' Tommy H på bio. Sen, eh, vet jag inte riktigt vad som hände. Samma skit som alltid händer när vi slår våra kloka huvuden ihop, I guess ...


Förutom att skriva var jag även med i NaNo Care Package Swap! Översta är vad jag skickade ut och understa är vad jag fick av min swap partner. Galaxychoklad! :D


Åkte hem till min bror och hans sambo för att umgås med deras nya katter Messi och Sylvester, och käka pizza. Min typ av umgänge!


Satte upp mina refuseringar med skruven som höll samman min fotled. Sticks and stones osv ...


Använde upp presentkortet jag vann av Citylife och köpte strumpor och underkläder för 800 spänn. Mmmm. Älskar när det är stickade knee high socks-väder.


Var på IKEA med min syster och köpte massa skit, och en liten gran. Passar bra med min höstiga/vinteriga balkonglåda!


Trams och jag var i Mall of Scandinavia. Vi var måttligt imponerade.


Lärde mig bokningen på jobbet. När det inte kom några samtal passade vi på att pynta lite fint i rummet.


Jag påbörjade konstprojektet "platser där staff glömmer sina kaffekoppar".


"Jag ska visa dig kronan på verket", sa en kollega och visade mig dessa två ... i en papperskorg.


Trams och jag avslutade hösten med att göra pumpasoppa (som blev jättegod) och se på Mortified Nation. :D De har för övrigt en asnice podcast som jag lyssnat massa på senaste veckan.


Det var frostigt och fint. :D


Museet fick ÄNTLIGEN lite nya dinosaurier till dinouställningen. Om jag älskar velociraptorerna med fjädrar? Tja, bajsar björnar i skogen?


Julpyntade!


Hostade ett första adventsfika med äckliga grejer. Pepparkakor med vinteräpplesmak, chokladöverdragna pepparkakor, julemuffins med smak av pepparkaka och lingon, glögg med hallonlakritssmak, och förstås PEPPARKAKSKVARG. Allt var oätligt.


Har som tradition att alltid köpa ett nytt julpynt på Jula när det är december. I år fick det bli ett fint ljus med gulliga tomtar på. ^^

Oooch det var november! Det har varit en nice månad.

True story.

Inga kommentarer: