onsdag 24 juni 2015

Ingenting kan stoppa Ellsie-Pellsie

Multicon börjar imorgon!!! Är jag taggad?????


Trots att jag bestämde mig för vad jag skulle cosplaya ... jag tror fanimig att jag bestämde det efter Halabaloot förra året, jag vet säkert ATT det var på Multicon iaf, så har jag såklart inte tagit tag i att fixa min cosplay förrän den här veckan. Heh. Framförhållning är för töntar.

Jaja, här får ni en exklusiv förhandstitt på min cosplay:

Döljer huvudet pga osminkad och uppsatt hår.
Jag skickade bilden till båda mina syskon och frågade om de såg vem jag var, och det gjorde dem ... min syster på en gång, men min bror tog betydligt längre tid på sig. Hur som helst hoppas jag att det betyder att folk kommer förstå what I'm going for ...


Jag fick ju faktiskt idén efter att alla reagerat på min SMS-signal (som fortfarande är Kimmunikatorn) förra året, så jag tror folk kommer fatta!

Om inte annat har jag ju Rufus som ledtråd. Lite som att jag använd pikachu förra året när jag var Misty för att få folks tankar på rätt spår:


Ja, okej, han kanske inte är helt lik sig själv, men alltså egentligen är det ett isbjörnsgosedjur som cosplayar Rufus och det enda jag hade var ett par rosa strumpbyxor, en rosa strumpa, googly eyes och massa säkerhetsnålar, så under de omständigheterna tycker jag ändå att jag gjort ett helt okej försök!


En människa med framförhållning hade kanske köpt ett Rufus-gosedjur eller till och med sytt ett själv, men framförhållning är ju som sagt för töntar, och jag är minsann ingen tönt!!! En enorm nörd dock, som går på konvent och cosplayar Disney-karaktärer, men det visste vi ju förut!

True story.

Inga kommentarer: