onsdag 29 september 2010

Stenar

WOOOHOO, sten! Det är vad jag gjort idag. Glott på stenar alltså. Jag har ingen aning om vad det där är, men min teori är att det är gabbro med en jävla massa kalifältspat i. Detta är dock en ytterst tveksam analys. Jag vet att ni är skitintresserade. Det finns i alla fall grönt skit på som nästan säkert är olivin. FETT STOLT för att jag vet det.

Men så är jag ju ganska awesome också.

När jag inte varit ute och tittat på stenar idag så har jag varit och klippt mig. Jag har insett att nu när jag ska ha kort hår måste jag ju göra det ganska ofta. Vad tredje månad tycker jag blir bra. Det är en ganska drastisk förändring med tanke på att om man bortser från när jag klippte mig i juni så var den senaste gången det hände början av april 2008. Rätt lång tid! Så det kändes bra iaf.

Nog för att jag hatar att ställa frågor i bloggen, men slår någon det? Eller hur ofta brukar folk klippa sig egentligen? Mamma påstår att man ska klippa sig var sjätte vecka om man har en frisyr och vill ha kvar den typ. Ofta man har råd med det!

Jaja, nu ska jag fortsätta lära mig skit om stenar och bergarter. Och sen ska jag spela Sims 2 resten av dagen. YEAH!

True story.

4 kommentarer:

Svedski sa...

Min frisör sa var tredje vecka, har jag för mig... Men senast jag var hos frissan var i december! Och innan dess? Hmm... Jo, början av sommaren 2009! Var faktiskt hos henne våren 2009 också... Men det var när jag ljusade upp håret från brunt till blont... Innan dess var typ... Början av sommaren 2008... Nu ska jag försöka se om jag kan få en gratisklippning i form av att stå hårmodell, och jag måste göra det snart annars kommer jag själv klippa mig! Mina svinto-toppar håller på att driva mig till vansinne!

//Ledswiwm Moporesh

Ell sa...

TREDJE VECKA!? Det kan inte stämma, med tanke på att håret växer typ en cm i månaden. Då måste man ha VÄLDIGT kort hår tänker jag. Bisarrt.

Ja, men då är jag ju ganska duktig nu med var tredje månad alltså! :D

HAHAHAHA, hatar toppar!

Svedski sa...

Ok, kanske var var tredje månad...

Ja, fast de blev mycket bättre nu när jag inte tvättat håret på ett par dagar (jag har duschat, men bara blött håret, inget schampo)

//Scryp

Ell sa...

Haha, ja, antagligen! Hår! En hel jävla vetenskap...

Nice! Men det är bra, man ska ju inte tvätta håret för ofta, så! :D