söndag 26 september 2010

Inget Disneyland

Okej, så firandet spårade inte. Förutom tårtjäveln, som spårade totalt och löste upp marängen så att det här är vad vi fick. SORGLIGT. Eller, som man skulle kunna säga: en lågpresterande tårta. Men den var ganska god, så egentligen ska man väl inte klaga allt för mycket.

I lördags fick Linnea sin present: en turistdag i Stockholm. Vi gjorde inte så mycket turistiga grejer i och för sig, meeeen hon fick ha en älghatt och fula solglasögon på sig, så det gjorde ju hela dagen värd det! Många som verkade uppskatta det i alla fall, och en hel del som inte hade någon humor och tyckte det var konstigt. Idioter.

Men sen blev det riktig humor då jag och min bror var och såg Thomas Järvheden. Och han är ju typ min favoritkomiker så det var asnice. Sen idag var jag och Martin och såg förhandsvisningen av filmen Despicable me (Dumma mej på svenska, vilket den var på). Den var fett söt och rolig, så det var värt.

NUU ska jag spela lite The Sims 2 och plugga innan det är SUPERNATURAL SUNDAY. That's right, säsong sex har äntligen haft premiär och jag och Meglio ska titta på första avsnittet ikväll. NIIIICE.

True story.

Inga kommentarer: