onsdag 24 mars 2010

I feel good, nanannananana

Jag är typ frisk!!!! Med betoning på typ, jag mår väl inte fantastiskt bra, men jag är uppe ur sängen, jag har till och med lämnat huset för att gå till biblioteket, och jag hade till och med planer på att gå till jobbet innan de blev sjuka och fick ställa in (nu i efterhand känns det bra för jag var visst inte SÅ pigg som jag trodde har jag insett).

Gode gud vilken dryg vecka det har varit. De första dagarna var okej för då flyttade jag mig konstant runt i huset för att undvika hantverkare och dylikt, men sen från lördag och framåt spenderade jag all tid utom då jag åt på mitt rum, i min säng, seendes på film på datorn, och det var då jag började bli helt knäpp... vilket jag nog fortfarande är, men det känns bättre nu! Jag ska till och med till skolan imorgon (amazing).

För övrigt gick jag till biblioteket för att äntligen ta tag i Sherlock Holmes-läsandet (som jag förstått det är Guy Ritchies film en ganska korrekt tolkning, och jag var tvungen att se om det är sant), för jag hade sett att de hade en bok som hette just "Sherlock Holmes" där (tänkte att det måste ju vara ett bra ställe att börja på!). Den fanns dock inte, utan bara " En studie i rött", så jag tog den... sen kom jag hem och insåg att det ÄR ju den första boken. Sjukt praktiskt...

Anyway. Jag ville mest fira att jag är på bättringsvägen! HURRA.

True story.

Inga kommentarer: