måndag 1 mars 2010

21

Så, till vänster har vi Trams födelsedagspresent till mig, och till höger har vi min födelsedagspresent till Trams. Clearly, we're awesome (and not at all surprised).

För er som alltså inte vet eller gissat er till det fyllde jag år i helgen. 21! Skitgammalt, I know, det är dags att odla skägg och skaffa en stav och kalla mig för Gandalf, tror jag. Eller det börjar i alla fall närma sig...

Jag fick fett nice grejer i alla fall, förutom filmen fick jag en ny kontroll till Wiin så nu kan man spela två. AWESOME!!!!!!! Jag och Trams spenderade söndagskvällen med att fäktas, mer eller mindre. Och så fick jag David Batras bok "Den som inte tar bort luddet ska dö", som är precis lika rolig som hans första bok "Vän av ordning".

Sen hade vi Indiana Jones-maraton hemma hos Hanna och Sampo, vilket var niiice. Eftersom alla i gänget är nice och filmerna är nice var det kanske inte årets mest revolutionerande insikt, men ändå. Och jag fick mer presenter! Jag fick en till Clintan-kudde OCH duschdraperi med Clintan!!!!!! Jag vill flytta hemifrån nu. Av Zackrid och Matilda fick jag en kaffemugg med en fedora och texten "Archeologist" på. Fett nice det med! Och så fick jag ett grattiskort som det står "till dig som är född på 30-talet" på, som Martin valt ut. Ingen vet varför!

Det här har varit en nice helg, och nu tänkte jag följa upp den med en nice vecka. Vi får se hur det går!

True story.

4 kommentarer:

Svedski sa...

Det är inte sant! DET ÄR INTE SANT! Hur fan kunde jag missa det i år igen?! Det står inskrivet i min kalender! Nej, det står till och med TRYCKT i min kalender, för jag förde in det när jag specialbeställde den! Just för att jag INTE skulle glömma din födelsedag! Och jag har tittat på ditt namn och siffrorna "21" hela förra veckan och tänkt att jag ska gratta dig, men NEJ! Såklart missar jag det i alla fall! Fan...

//Schmen

Ell sa...

Hahahhahaa, naaaw!!! Men jag uppskattar att det är tryckt i kalendern iaf - då måste du ju ha minnts det iaf! :D

Cykel sa...

Grattis! :D

Och jaaa, Den som inte tar bort luddet ska dö är fantastisk!! :D

Ell sa...

Taack! :D


Jaa, det är den!!! :D :D :D