onsdag 17 mars 2010

Sjuuk

Bläää, jag är sjuuuuk. Så jävla tråkigt. Speciellt när jag kommit igång så jävla bra med min träning nu och finally gått ner ett kilo. Och så har jag ont i halsen och då ska man ju typ käka glass tills man kräks och det har jag ingen lust med. Suger.

Jag ville ju ha en dag då jag kunde chilla och få massa editing gjort, men jag har inte editat en minut idag för jag är för trött för att tänka. Istället har jag sett massor med film, vilket varit nice. Först såg jag Fast Food Nation som jag faktiskt tyckte var bra, men folk på IMDB var negativa. Jag tyckte det var spännande att se det som en spelfilm efter att ha läst boken, men det gjorde visst ingen annan (fast boken är förstås bäst, jag måste nog läsa om den och Jag och extra allt snart...).

Sen såg jag Fanboys... den var awesome!!!! Okej, big surprise, en nörd gillar en film om nördar på road trip, men ändå... så jäkla klockren och rolig. Jag ska nog tanka den och se om den imorgon. :D Dessutom såg jag halva Djävulen bär Prada innan jag tröttnade, och efter det såg jag Kung Fu Panda. Ehh, fast jag fick tanka den för uppenbarligen tyckte Canal+ att de skulle visa den på svenska och det tyckte inte jag.

Jag vill bli frisk.

True story.

2 kommentarer:

elin sa...

Jag gillar inte heller när du är sjuk!

Ell sa...

Jag ska bli frisk för din skull! :D