tisdag 23 februari 2010

Good things will come your way... when you stop searching

Alla som följer mig på Twitter (vilket jag hoppas alla gör, jag behöver fler followers som inte är spambots...) har kanske sett att jag har ett nytt jobb. YAY! Ett jättekryptiskt jobb, enligt Zackrid, eftersom jag inte svarade Chriss när hon frågade vad det var, meen det är mest för att jag inte kunde sammanfatta det snygg tpå 140 tecken och kände för att berätta hela den spännande historien om Hur Jag Fick Ett Jobb Utan Att Lyfta Ett Finger (Typ). Mest för att jag vet att ni kommer hata mig. :D

Historien börjar på universitetet förr-förra fredagen, då jag blev approachad av en brud som pratade om företaget My Academy, som basically hyr ut ungdomar... eller vuxna kanske, som hjälper andra ungdomar, eller barn, eller till och med vuxna, med skolarbete. Man jobbar 1,5 timmes pass minst två gånger i veckan, rätt chill liksom, men med bra betalt.

Så jag gick därifrån med en liten lapp med information och de lovade att ringa och boka en intervju. CHILL tänker man då. Det här har ju hänt mig en gång tidigare, när jag blev uppraggad av en från The Phone House och fick en intervju så, så det är ju sånt som händer ibland.

Igår var jag på intervju iaf, och de verkar väldigt effektiva för tycker de man klarar intervjun får man direkt gå vidare med en liten utbildning. Jag misslyckas inte på intervjuer (det har hänt en gång, det var min första intervju och innan jag lärde mig hur man ska göra på dem), så det gick såklart asbra. Gud vad dryg jag framstår som nu, men man ska vara positiv och tro på sig själv, så det är precis vad jag är!

Sen satt jag och skrev kontrakt efter att de sagt att jag nog kunde få ett uppdrag så fort de fått mitt polisregister... bara för att bli avbruten av att hon som informerat mig om vad det gick ut på kom in och hade hittat några som hon tyckte passade mig asbra. Hon skulle ringa mig senare på eftermiddagen om det när hon pratat med familjen, vilket visade sig vara tio minuter efter att jag gått därifrån. Och familjen tyckte jag verkade bra, OCH ville ha hjälp redan dagen därpå, aka idag, eftersom tjejen som jag skulle hjälpa har prov imorgon.

Så där var jag idag! Det var fett chill, bara sitta och förklara lite fysikgrejer och snacka i en och en halv timme (jag tror inte ska gå in på mer detaljer, folk brukar inte gilla att man gör det), så jag är sjult nöjd med min tillvaro för tillfället. :D

True story.

3 kommentarer:

Linnea sa...

Men ÅH, grattis! Du är så awesome. Dör lite!

Chriss The Ninja Pirate sa...

Åh, men det låter ju asnice! :D Grattis igen!

Ell sa...

Tackar, tackar! :D