måndag 31 mars 2008

You know how I feel

Dagens outfit var helt klart inspirerad av en viss Rose Tyler.

Jag sov inte på soffan, men det berodde mest på att min syster hindrade min plan om att spela Gamecube tills jag somnade genom att komma in och vilja titta på TV. Vi såg lite Vänner, och då blev jag på lite bättre humör.

Fast inte mycket. Även om alla andra gillar mitt rum... eller ja, jag gillar det också, det är 100% mig, men grejen är att mitt i natten när det är mörkt och bara sänglampan lyser - då är det ångest. Jag har legat sömnlös vid såna tillfällen så pass många gånger att bara att det är så gör en på extremt dåligt humör.

Hoho, jag måste bort.

Men åh, vi har ju Sci-fi-kanalen numera så jag kan titta på Doctor Who. Det är ju värdelöst just nu, svartvitt med tillhörande specialeffekter och teateraktiga skådespel, och, tja, jag älskar det. XP Men jag vill helst se Tom Baker...

Egentligen vill jag sova, men jag måste stanna uppe en halvtimme till för att lägga ut anmälningsblanketten till Erised eftersom jag lovat folk att den ska komma ut exakt på tolvslaget. Varför jag går med på sånt är beyond me, helt klart, men jag är dålig på att säga nej ibland.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: