onsdag 26 mars 2008

"Who has a screwdriver and think 'oh this could be a little more sonic!'?"

AAAHHHH!!!

Jag och Chriss har nu enats om att John Barrowman är den perfekta mannen. Och nu tror jag att jag ska göra en lista och förklara varför för alla älskar listor.

  1. The guy is obviously hot. Visst, som Chriss sa, kanske inte snyggast ever, men det makear han upp för med sin underbara personlighet som Jack Harkness (the REAL Captain Jack, mind you).

  2. Han är skotte. Vi vet alla vad vi tycker om skottar. Vi gillar dem väldigt mycket, om det inte framgår...

  3. Han sjunger som en gud. Jag vet, jag lyssnar på hans skiva at this very fucking moment.

  4. Your Song. Said skiva råkar ju bara innehålla en massa bra låtar, bland annat Your Song med Elton John. Och han har gjort en version av Can you feel the love tonight? och alla borde veta vad jag anser om den låten. I love it.

  5. Han är gay. Det här är egentligen en dålig grej eftersom vi går miste om honom, men GOOD GOD, det blir mycket fina scener på TV av det.

  6. Han har en underbar personlighet. Det vi sett, som visserligen är Jack, är helt fantastiskt, "och det är ju det som räknas".

  7. Han har träffat James Marsters. Det här är mycket viktigt i Chriss värld, då James Marsters är en viktig del av den.

  8. Han kysser killar på film. Och inte vilka killar som helst, dessutom! Jag skulle kunna byta med vem som helst av dem...

  9. And you can tell everybody, that this is your song. Actually, han sjunger så pass bra att det får vara med två gånger. That's how good he is.

  10. Små hundar. Nu vet jag inte om de är små, men skit samma, han har hundar! Uppkallade efter Dr Who-karaktärer (en av dem heter t o m Captain Jack...).

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Chriss sa...

JAG ÄLSKAR HONOM! <3<3<3