lördag 29 mars 2008

"I need more days like this - I'm on fire!"

Who has a sonic screwdriver?Man måste skratta högt åt sina egna skämt.

Nu har Chriss åkt hem så jag är ensam igen. Folk som aldrig har kompisar boende hos sig längre stunder brukar fråga om det är inte är lite skönt ändå, att få vara för sig själv igen. Jo, visst, lite skönt är det. Typ, det är nice att få plats på sitt rum, eller kunna lyssna på musik på tunnelbanan.

Fast ärligt, så det är de enda fördelarna jag kan komma på. Egen tid är överskattat, som jag och Trams kom fram till så får man ändå bara ångest när man är ensam med sina egna tankar. Saken är den att det är inte jobbigt att umgås med Chriss eller Trams. Det finns en hel del människor som det i längden skulle bli påfrestande att bo med, men nä, inte dem. Det handlar väl lite om man till sist blir så van vid dem att man kan "vara för sig själv" samtidigt som de är omkring.

Nu vill jag kanske inte bo ihop med dem för resten av livet bara för det, men det gör mig ingenting att spendera typ ett helt sommarlov eller förhoppningsvis ett par månader i England med dem. Det är faktiskt ganska nice.

Förutom att Chriss åkt hem har det i alla fall varit en bra dag. Mitt hår är jättesnyggt (det blev precis så lockigt som jag vill ha det imorse), och sen så var det en typ på McDonalds som sa att jag hade cool stil. "Funky", beskrev han den som. Jag har beslutat mig för att ta det som en komplimang, och känner mig snygg och cool.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Trams sa...

Det finns ingen annan än du och Chriss jag kan bo en längre tid med. Det är jävligt att åka hem också det är tyst och tomt och alldeles fel människor här. :/

Men annars är det bra att det varit en bra dag för oss båda. Det finns alldeles för få av den sortens dagar.

Chriss sa...

Om jag skulle umgås så länge med någon annan så skulle jag bli galen. På ett dåligt sätt.

Ell sa...

Men det är ju så! Andra människor blir skitjobbiga i längden. Även om man tycker om dem, så är ju ni de enda som är evigt vettiga. XP