tisdag 4 mars 2008

"Kalla mig Väsman."

'Och det är ju gammal klostermark.'Den som kan räkna ut vad Marcus höll redovisning om av det där förtjänar Nobelpriset i alla ämnen. Underhållande var det i alla fall som de flesta gånger Marcus inte vet vad han ska säga ;P).

Idag fick vi bestämma hur vi ska sova på Kreta (som vi åker till den 3 maj :D :D :D), och självklart blev det ett sektorrum. Genast började vi spekulera hur vi bäst skulle använda det, Marcus började genast prata om hur han skulle ligga "i sin dubbelsäng" och vara naken och röka ciggarer, och ockupera duschen varje morgon i ett par timmar. Zackrid bestämde sig för att ligga och väsa, och att jag varje morgon kommer vakna med ett nytt spännande föremål i valfri kroppsöppning.

Jag var snygg, harr harr!Jag börjar redan ångra att jag gick med på det där.

Annars undrar jag hur jag ska överleva utan Sektorn när gymnasiet tar slut, de utgör ju typ 90% av materialet till allt jag skriver, och utan dem har jag jättetråkigt, så hur ska det gå? Okej, jag brukar ha kul ändå, men ni förstår väl vad jag menar. Fast känner jag mig själv så kommer jag - oavsett var i världen jag hamnar - att hitta de skummaste personerna inom synhåll, föra ihop dem, och sedan skratta ihjäl mig. Det har en tendens att bli så i alla fall.

Imorgon kommer Trams. Nu ska jag göra smoothie och se Gossip Girl. Det är ju sååå bra. ;)

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: