söndag 16 januari 2011

T-shirts!

Jag har varit ovanligt kreativ den här helgen känner jag! Förutom mitt seriösa skrivande har jag tagit tag i det här med t-shirt-tryckande och tryckt hela tre t-shirts! Vad ska man säga? Ibland slår inspirationen till. Så nu tänkte jag visa upp dem för er så att ni kan få lite mindervärdeskomplex av att se en riktig konstnär in action (okej, det där var roligare när min gamla naturkunskapslärare sa det efter att ha ritat världshistoriens fulaste gran, men ändå!).

Not all those who wander are lost
Den här är inspirerad av en H&M-t-shirt med liknande text, fast det stod "All that glitters isn't gold". Själv har jag alltid föredraget Tolkiens version, så jag kände mig manad att göra en egen. Är väldigt nöjd med hur den blev, och även om den ser simpel ut så tog det över en timme att klippa bort bokstäverna för att få min mall, så det var tur att det var värt det!

Alternativet var "Scary just got sexy".
Jag vet inte riktigt... jag ville ha något SPNigt, och den där såg bra ut när jag testade designen i Paint, men då hade jag vitt på svart bakgrund. Den grå t-shirten var egentligen min MacGyver-t-shirt, men trycket föll av, jag hade lite blå färg, och så blev det såhär. Jag tror den kanske ser bättre ut i verkligheten.

Mhmm.
Den här borde ha blivit SÅÅÅ awesome, men jag fuckade upp spacingen och nu vet jag inte. Är väldigt sur på mig själv i alla fall. Men I don't know, det kanske syns mindre när man har den på sig, och då är det väl okej I guess. Typ. :P

Nuuu ska jag ge mig iväg på en lägenhetsvisning. WHOOP. Lägenheten är lite liten (21,5 kvadrat), men den har det snyggaste badrummet jag sett eveeer så det kanske är värt det. Vi får se.

True story.

Inga kommentarer: