måndag 24 januari 2011

Blogga om nyheter II

Idag har det hänt så mycket spännande i världen att jag bara måste kommentera det. Händer ju inte så ofta, men i alla fall!

Först ut: dagens IQ-kommentar på Facebook (via Aftonbladet). Hörrudu, kommunalgubben, du kanske skulle läsa på lite om telefonens historia? Som jag och Alexander Graham Bell redan tagit upp här på bloggen, så uppfann han telefonen som ett hjälpmedel för döva och hörselskadade - så du kanske ska ha koll på såna detaljer innan du ställer dig skeptisk till deras användning av dem?

Men allt som händer i världen är inte skit, och det här (via Metro) var typ det finaste jag läst på länge. Okända mannen, världen behöver fler personer som du! :D

...okej, där tog det slut. Det var en del rubriker som såg lovande ut, typ "Eminem hittade död av hjort", men det var visst jag som läste fel för han hade bara hittat en död hjort. Okej, Eminem, hoppas du inte blev för traumatiserad av det (fast nu läste jag det och han gav visst bort köttet till behövande. Det var rätt snällt av honom). Aaron Carter är på rehab, för sina själsliga problem. Good for you!

Världen är full av spännande händelser alltså.

True story.

2 kommentarer:

hanna sa...

Omg modig person som bara slänger sig efter! Jag börjar typ grina. Dels för att det är så fint, men också för att jag har utvecklat en SJUK fobi för att ramla ned på tunnelbanespåret.

Ell sa...

JA, jag började nästan gråta när jag läste det. Mest för att det var fint. Går hela tiden runt beredd ifall jag skulle trilla ner, så inte så rädd för det!