fredag 27 november 2009

Wiiiiiiiiiiiii

Jag vill ha en sån här sooo bad just nu. Jag har velat ha en Wii aslänge, och sen fick jag ett mail från Discshop tror jag det var som upplyste mig om att det finns en limited black edition, och på det viset är jag ju lite som Batman ("does it come in black?"), så jag måste ha en. Jag försöker övertala min bror om att splitta den med mig, jag har ju pengarna jag la undan till Buffy-boxen som jag lika gärna kan använda till den. Och så kan Acksäll och jag skita i att köpa julklappar till varandra och ha den där istället.

Annars är jag i slutspurten på NaNo. Om 900 ord har jag nått 50k, och sen får vi se om jag lyckas avsluta hela berättelsen ikväll eller om jag ska göra det imorgon. Jag skulle säkert kunna nå 60k om jag verkligen ville, men jag har inte story nog för det och jag pallar inte riktigt komma på ett litet men värdelöst sidequest när jag redan haft så många såna. Så det får bli 60k nästa år istället.

Nu ser jag Idol och hatar Peter Jihde som vanligt. Det sitter några muppar längst fram med en banner som det står hans namn på, det tycker jag är sjukt upprörande. De grabbarna måste tagga ner lite. Och nu såg jag att Erik har en tröja som det står Joker på, så nu ligger väl Hanna och dör av fangirlighet i en soffa någonstans...

True story.

7 kommentarer:

Linnea sa...

OMG VAD SNYGGGGG!
Min är vit.......... *Springa och måla med vattenfärg*

hanna sa...

ahahhahahahaha jag älskar att du känner mig så väl! :D

skaffa wii!!!

Ell sa...

Linnea: Den är så jääävla snygg! Jag MÅSTE ha en!
Haahahahhaha, stackars Wii!

Hanna: Jag vet, min älsklingsfitta, jag känner dig för bra ibland! :D
Jag ska gnälla på min bror tills han går med på att köpa en!!

Trams sa...

Jag vill också ha en svart Wii!! Så cool! Och snygg! Och jag saknar att ha Nintendospel! Jag hatar Xboxen! Förutom att man kan se DVDer på den suger den ju... Jag vill kunna spela Zelda!

Chriss sa...

KÖP DEN!

Ell sa...

Trams: Jag förstår att du saknar det, jag skulle DÖ om vi bara hade en x-box. Jag behöver Nintendo och Playstation för att vara lycklig i mitt spelande. XP

Chriss: Min bror är fortfarande osäker!!! Jag vet inte hur jag ska övertala om honom...

Linnea sa...

TACK! :D


Svar på kommentaren om klänningen alltså. XD