lördag 28 november 2009

Jag skulle ju lika gärna kunna se Star Wars, förstås

Nu ser jag Eragon. Jag har fortfarande inte läst de böckerna, så jag kanske ska tanka dem på e-bok och ta tag i dem. Ja, jag minns den gamla goda tiden när Eragon var den sämsta skit man kunde tänka sig i bokväg. Det är fan Nobelprisvärdig litteratur om man jämför med Twilight.

Fast filmen har ju Jeremy Irons, och den snygga killen som spelar Han Solo. Och jag menar inte riktiga Han Solo, jag menar Eragons version av Han Solo (för att citera en recent: "there is no need in saying it's a rip-off of Star Wars. It's like saying it's in color"). Dessutom är jag in the mood för lite high fantasy med drakar, så det här är ju perfekt.

LOL, de har till och med en Biggs som lallar runt här. Det är så mycket Star Wars att ibland tror jag att det var jag som skrev Eragon, och sen glömde bort det. Fast jag vet ju att det inte var så. Men ändå.

Förut idag såg jag The Truman Show (eftersom jag såg slutet på Edtv igår)... mkt bra film förstås. Genom Wikipedia-artikeln om Truman Show hittade jag en ännu mer spännande artikel om Joe Schmo Show. Sjukt kul!!! Så jag tänkte att jag skulle titta på den på YouTube (säsong två finns upplagt, förutom större delen av första avsnittet).

Det finns en viss chans att jag får panik på "om ni undrar så presenteras filmen av Lidl"-typerna som man måste stå ut med när man ser på film på TV4. Jag sitter seriöst beredd med fjärren när det börjar närma sig reklampaus, för jag klarar inte av att höra de där bajsnödiga rösterna. De är så vidriga att det nästan inte är värt att se film på fyran liksom.

OCH DET ÄR TAMIGFAN JOHN MALKOVICH SOM ÄR THE BAD GUY. Jag tyckte väl mig känna igen hans karaktäriskt skitdåliga skådespelande. Vad är the deal med honom egentligen? Ska han vara bra eller nåt? För jag ser inte det (jag tolerar honom bara för att han råkar vara med i en av mina favoritfilmer - också starring Jeremy Irons).

Jaja, draken är i alla fall söt. :D

True story.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, jag har suttit här nu och läst genom inlägget fyra gånger. Bara älskar det! Finns en härlig klang i det helt enkelt. Borde själv ta tag i Eragon osv. Brorsan har faktiskt böckerna i hyllan bakom mig, hmmm.. :P

Ell sa...

Haha, tack, det tar jag som en komplimang! Jag tror jag får flyt när jag skriver när jag ser på TV, jag har en tendens att spacea ut då...
Ja, men man är ju sååå otaggad på att ta tag i en bok som verkar så dålig. XP