onsdag 11 november 2009

Dolph

Nu har jag varit duktig och anmält mig till de två tentor jag har som kräver anmälning. Känns helt sjukt konstigt att behöva anmäla sig till prov, efter att man gjort allt för att övertala lärarna att få slippa dem under flera år. Över huvud taget skrämmer mängden proven mig nu, med tanke på att vi knappt hade prov alls under trean i gymnasiet. Det sista var minns var det muntliga vi hade på Kreta som gick skitdåligt, och ändå på något vänster resulterade i MVG. Good times.

I övrigt har jag varit mkt lycklig över årets val till programledare för Mello hela dagen idag. Förutom Christina Meltzer förstås (fast hon sa en del roliga grejer i tidningen så om hon håller sig till stand-upiga skämt och inte spelar olika roller kanske hon är kul). Men Måns, är ju såklart nice, och Dolph Lundgren är ASNIIIICE. Dolph Lundgren kombinerar de två bästa egenskaperna hos en man: muskler och intelligens (mamma hade idag fått försvara honom mot en på sitt jobb som trodde att han var en vanlig Hollywood-bimbo. Vanliga Hollywood-bimbos har inte gått på KTH och har en masters degree i chemical engineering.). Det gör mig förstås överlycklig.

Nu upptäckte jag att han och hans fru gifte sig på min födelsedag. Eller snarare min femte födelsedag. Gud, nu ser jag fram emot The Expandables ännu mer. Det kommer bli nästa års film typ. Och jag ger mig fan på att den inte kommer gå på bio på Sverige...

Jag gissar att ingen förutom jag och min mamma kommer läsa det här inlägget, men det skiter jag i. :D Happy happy fangirl!

True story.

4 kommentarer:

Chriss sa...

Jag är också happy över Dolph! :D Det kommer bli awesome!

Linnea sa...

Hahahahha min mamma har också försvarat Dolph! Pappa gillar honom inte och tycker att han verkar dum och mamma ba "han är civilekonom och civilingenjör" och pappa ba "........tssk."

Dolph har ju dock varit ihop med Grace Jones, det skrämmer mig lite! XD

Ell sa...

Chriss: JA, superawesome!

Linnea: Men han är ju skitsmart ju! Det är det bästa med honom. :D

Hahahah, lite läskigt kanske! :O

Anonym sa...

Ja, Dolph är ett så galet bra val! :D