måndag 16 november 2009

Lite vuxen idag

Idag tog jag ett vuxet beslut och ringde och sänkte mina autogiron. Det var vuxet eftersom jag kände mig tvungen att sluta leva i förnekelse och inse att jag inte har råd att ge så mycket pengar. Hittills har jag skänkt 375 kronor i månaden till fem olika organisationer, men nu ger jag bara 175 eller 150 (beroende på om jag kan sänka till 25 kronor i månaden hos Cooperation utan gränser, de har inte hört av sig). Det känns som att den summan kan jag faktiskt avvara utan att det blir jobbigt som det varit hittills. Och krisar det kan jag sänka ännu mer för jag behöll ändå Greenpeace och WWF till 50 kronor i månaden (för jag gillar dem mest!).

Annars har jag inte varit jättevuxen idag. Jag spederade typ hela dagen med att plugga matte och fysik och när jag var klar med det la jag mig och dog och såg på första avsnittet av Glee. Det var jättedåligt, men nästan så dåligt att det blev bra, så jag ska nog fortsätta titta. Nu när Lyxfällan inte går längre måste jag ju ersätta min torsdagsunderhållning med någonting.

Dagens problem är när jag ska ha tid att färga håret igen. Det ser inte så bra ut nu, utväxten är lite för lång liksom, så jag borde verkligen färga om det nu. Om jag inte gör det kommer jag göra det i början av december om då kommer det vara halvfult över jul och nyår, och jag vill ju vara snygg då. Ja, hej i-landsproblem! Varför finns det inte blondspray fast för svart hår? Blondspray är ju det bästa som finns nästan.

Nu måste jag fokusera på min NaNo. Eftersom jag chillat hela dagen så låter jag mina karaktärer göra det också. De förtjänar det, deras senaste dygn blev de jagade av tigrar och var tvungna att slåss mot zombies. Och en av dem fick agera mänsklig murbräcka. De har det inte lätt!

True story.

Inga kommentarer: