fredag 20 november 2009

Håll käften, Peter Jihde

"Grattis SVT, ni är med i Sveriges största musiktävling."

1. Jag hatar Peter Jihde, han är så jävla löjlig. Stackars Erik som behövde rädda sig där.

2. Jag tror SVT klarat sig ändå med tanke på att de har Sveriges bästa musiktävling Melodifestivalen. Det säger väl en del att man kan gå från Idol till Mello, men jag tvivlar på att någon skulle gå från Mello till Idol.

3. Actually har det där stört mig så länge att jag var tvungen att kolla upp det. Doobidoo och Här är ditt liv (samt en fotbollsmatch) slog Idol i tittarsiffror förra månaden. Och finalen i Melodifestivalen hade betydligt mer tittarsiffror än vad Idol-finalen förra året hade, så NÄR ska Peter Jihde sluta tjafsa om "Sveriges största musiktävling" och acceptera att det inte är så. Doobidoo slår er för helvete! Står de och säger att de är Sveriges största musiktävling, eller? Nej, för de vet att det inte är sant.

4. Gud, jag borde sluta titta på TV4.

True story.

4 kommentarer:

Trams sa...

Gah! Jag står inte ut med Peter Jidhe! >_< (Och jag har ändå varit ganska 'meh' när det gäller honom. Inte aktivt gillat eller hatat honom men jag blir mer och mer irriterad och idag kände jag för att strypa honom så att han skulle hålla käft)

Det ska bli så nice när Idol är över och jag kan gå tillbaka till mina vanliga serier som jag inte behöver titta på TV för att följa.

Chriss sa...

Jag håller med dig, jag blir alltid irriterad som fan när han säger så. Deltävlingarna i Mello har fan fler tittare än vad finalen i Idol har!

Ell sa...

Jag tyckte också han vara "meh" förut, men då såg jag ju honom aldrig i något. Nu däremot...

HAHA, ja! Men Calle åker fan aldrig ut. Vilket förstås är bra, men det ska ändå bli sååå skönt när det är över. Fast nu har det gått så långt så att han lika gärna kan komma till final, vad gör tre veckor till liksom?

Ell sa...

Chriss: Ja, men eller hur!! Det är SÅÅ irriterande.