onsdag 18 november 2009

Vad är grejen med TV-reklam?

Vad är grejen...

...med Judith och Judith? "En genomsnittlig fil väger idag mer än vad den gjorde för fem år sen". Ska den reklamen vara ironisk eller nåt och jag missar det eller? För hon svarar ju inte direkt på frågan, och vad fan är en genomsnittlig fil!?!??!? Om något så blir väl filerna mindre och mindre ju mer avancerad tekniken blir? Jag stör mig.

...med hårvårdsproduktsreklam? "Som modell måste du gå till jobbet även när du har en dålig hårdag." Näää??? Fy fan vad hårt. Själv slipper jag alltid lämna huset när mitt hår är som ett kråkbo, precis som alla andra normala människor. De där modellerna har det inte lätt!

...med hårvårdsproduktsreklam del två? "Jag har utvecklat ett tre stegsprogram. Tvätta håret med schampoo och balsam, mousse, och sen hårspray." WOW! Vad revolutionernade! Seriöst, ska man tvätta håret och sen ha i mousse och hårspray? Måste de göra en fucking reklamfilm om något så obvious som tvätta håret, sen styla!?

...med reklam som får mig att vilja dricka alkohol? Captain Morgan-reklamerna är så bra så jag vill dricka det, även om det smakar skit. Min syster var på en fotbollsmatch nyligen, och när en av spelarna gjorde mål så ställde han sig i den posen. Det är klockrent.

True story.

6 kommentarer:

Linnea sa...

HAHAHA I'm with you om Captain Morgan. "Omg skulle inte jag behöva lite rom just nu?? :DD" typ. XD

Ell sa...

HAHAHA, exakt så känner man varenda gång man ser den. XP

Svedski sa...

Sett reklamen om snubben som är på krogen med sina kompisar ist för med flickvännen på hennes kusins bröllop?

Ell sa...

Nej, den har jag missat! :O

Svedski sa...

Nu hittar jag bara jättedålig kvalitet, men ändå:P
http://www.youtube.com/watch?v=7i0JEOeSEP0

Ell sa...

HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAA!!!! Den var fan episk.